Cevap ( 8 )

  1. bitter156
    6 yıl önce

    Bazen düşünüyorum ya test sonucunu bir şey etkilediyse diye

  2. Bay_BorA
    6 yıl önce

    Ben 17. 21 44 56 77 ve 90 da yaptırdım negatif 21. antijen baktırdıysan o günden sonra dönme olasılığı çok zor diyorlar . Sen kontrol amaçlı 90 da yaptır bir daha kafan rahat etsin.

  3. bitter156
    6 yıl önce

    Değişme ihtimali yok demi ?

  4. ZamaN1
    6 yıl önce

    Bunun cevabını bilebilsek ve değişmediğini bilsem iki tane koç kesicem Allah izin verirse be arkadaş.. Muhtemelen hastalık yasiyorsun ve bu yüzden paniksin ayni durum bende de var dua et kendine ve bize..

  5. bitter156
    6 yıl önce

    Kardeşim hastalık yasamıyorum sadece merak ediyorum

  6. Fikret45
    6 yıl önce

    @bay_bora ben ilişkimden tam 3 hafta sonra yaptırdım. P24 antijen negatif, 1/2 antikor negatif geldi.Dönme olasılığı çok mu düşük gerçekten?Testi doğru zamanda mı yaptırmışım?

  7. Bay_BorA
    6 yıl önce

    Vallahi bende yaptırdığım testlere güvenmiyor bir hata var diyordum ama 90. günde negatif geldi hatta ben HİV RNA bile yaptırdım. Benim test dönmedi bu konuda çok site inceledim cok makale okudum . Normal şartlarda bağışıklık sistemi olan bir kişinin 21. ve 28. gün arası antijen üretimi üst düzeyde bu süreçten sonra antijen yerini antikora bıraktığı için bu süreçte sonra antikorda mutlaka yakalaması lazım. Özellikle 28. günden sonra yaptırdığınız testlerde P24 Antijen Negatif HİV !/2 Antikor negatifse bence korkmayın. Ben 901 gübü heba ettim. Aynı hataya düşmeyin.

  8. ZamaN1
    6 yıl önce

    Baybora peki bu süreç icinde hasta oldunmu hic olduysan ne gibi rahatsizliklar

Cevap yazmak için yapınız.