Evet arkadaslar korunmasiz vajinal iliskilerde test sureleri nedir makximum uzama suresi nedir bu konuda bilimsel arastirmalar nediyor bilgi verebilirmisiniz?

Cevap ( 7 )

  1. ozgur27
    6 yıl önce

    Biraz değişik bir soru test süreleri zaten bulaş olasılığına göre ayarlanmış korunmalı korunmasız ilişkiye girilen kişi pozitif vs oldugunda test süreleri değişmiyor.

  2. bursa30
    6 yıl önce

    Yani bazi yerlerde soyle bir yorum gordum ( korunmasiz iliskilerde 6 aya kadar uzayabilir felan die ) yeni testlerde bu sure iniyo felan ama bilmiyorum kesin bisey bulamiyorum cok karisik internet alemi

  3. ozgur27
    6 yıl önce

    Haklısiniz ama zaten mantıklı düşününce bulaş olduğu varsayılarak test yapılıyor

  4. WoDoo
    6 yıl önce

    Korunmasiz iliskilerde karsidakini pozitif sayarsaniz 3 ayda bir 1 yil boyunca test olmaniz lazimdir. Korunmali iliskide test olmaya gerektirecek durum yoktur. ( Kondom patlama catlama cikma gibi bir durum yok ise tabi )

  5. bursa30
    6 yıl önce

    Yani sonucta eskort ve nezman test oldu ne var ne yok bilgimiz yok ben ihtimalleri degerlendirip pozitif olma ihtimaliyle bakiyorum cunku bu kafasina gore oyle herkesle korunmasiz yapiyodur aslinda aklima suda geliyo bu kari pozitif millete bulastirmak icinmi korunmasiz yapiyo acaba oyle birsey cikarsa yakarim onu yeminle :D

  6. vesveseli
    6 yıl önce

    Korunmalı iliskide risk yok 3 ayda son.

  7. AlPacino
    6 yıl önce

    4. Haftadan itibaren combo 6. Haftadan itibaren elisa testi yaptırabilirsin ilk süreyi göze alarak bu testleri yaptırırsan sonucun güvenilirliği yüzde 95 in üzerinindedir. 12 hafta ne olursa olsun karşındaki pozitif olsa bile sondur. Sen wodoo ya bakma o arkadaş biraz kabazihin bir zekaya sahip kendi ütopyasında yaşıyor dışarıya çıkamıyor.

Cevap yazmak için yapınız.