Beyler şimdiye kadar bir sürü haber okuduk takip ettik. Size sorum şu ana kadar korunarak pozitif olan birine denk geldiniz mi yada böyle bir bilginiz var mı.? ( Kondom çıkması ve patlaması hariç )

Cevap ( 8 )

  1. Umutyok
    6 yıl önce

    Ben pozitif tani aldim kondom çikti

  2. Painkiller54
    6 yıl önce

    Umut yok allah şifa versin geçmiş olsun. Kondom çıkınca korunmalı ilişki sayılmaz zaten. Senin ki korunmasız olmuş.

  3. Uzaklardanbiri
    6 yıl önce

    hivveaids.net te birkaç kişi vardı.

  4. Diego48
    6 yıl önce

    Kondom olmasina ragmen bulaşması durumu çok zor ve astronomik rakamlarla olculen duzeyde dusuk bi ihtimalmiş.Ki oyle olmasa doktorlar basa basa kondomla korunun demez,pozitifler negatiflerle beraber olamazdi.Kondom olmasina ragmen bulasanlarda baska bir istisnai durum oluyo mesela genital bolgelerinde sigil,yara,veya kondomun yirtilmasi ama farj edilmemesi vb.Yani bunlar cok zor talihsizlikler.Kendimde ayni durumda oldugumdan rahatlamak icin soylemiyorum bunlari arastirmalarim bunu soyluyo.Lateks kondom yuzde 99.99a yakin koruma saglar Yani riski 0 kabul edilir.Sen zaten negatif almistin galiba kardesim bence rahatla artik..

  5. Umutyok
    6 yıl önce

    Diego sana katilmiyorum diger siteden 3 kisi var kondomlu iliskide bulasmis yirtildida demiyorlar hatta

  6. Painkiller54
    6 yıl önce

    Umutyok kardeşim link bulup verir misin sana zahmet bizde görelim. Ben o siteyi çok gezdim öle bişey görmedim. Sen bi gösterir misin bi zahmet.

  7. Diego48
    6 yıl önce

    Ya birak allah askina kendi kendini rahatlatmaya calisiyo ya.Kondomdan oyle 3 kisi bulastigini soylese bu kondom işi bi tekrar arastirilir.Neden hiv pozitifler negatiflerle beraber olsun neden evlensin ve korunmali iliskiye girsinler o zaman?Ki lateks kondomun butunlugu bozulmadikca arada engel oldugu surece bi virus nerden geccek bi desene bana fizik kurallarina aykiri konusmaktan tutuklayacaklar bi gun bu deli manyagi..Biseyler atiyo tutuyo ama kanit goster diyince tıkk yok..

  8. WoDoo
    6 yıl önce

    Kusura bakma umut yok kondomlu iliskide lituraturde bulas olmaz. Senin lablarin yarattigi bir hesap oldugunu dusunuyorum. Burda uc bes safi panik etme ...

Cevap yazmak için yapınız.