Şimdi biraz yazıp derdimi anlatip rahatlayayim diye buraya geldim tekrar.Biliyosunuz anal korunmali iliskim.Kondomu kadın verdi alttaki bim marketten aldigini soylemisti.Markasi okey ama ismini hatirlamiyorum dokusu esnekligi vb. Lateks diye gecirdim bende.Sonra tabi herkeste oldugu gibi lateks degil miydi yirtildi mi krem kullandim zarar verdi mi falan diye dusundum burdan aldigim cevaplarla rahatladim.Ama iliskiden 1 2 gun sonra peniste şeffaf içinde beyaz pelteler olan ama cok az miktarda bi akinti gordum.Sonra ic camasiri degistirdim ve surekli takip ettim baska gelmedi veya fark etmedim.Sonra arastirdim 1. Olasilik bel soguklugu digeri klamidya idi.Kalmidya ekarte oldu imkansiz gibiydi cunku gonokokok olmayan bakterilerin akintisi fark edilmeyecek kadar az oluyodu ve en az 1 hafta sonra belirtiler basliyodu.Sonra gonoreye odaklandim.Gonorede bazen belirti vermiyodu ama verince çok şiddetli oluyodu.Başta şeffaf akinti falan oluyodu sonra bu akinti pürülan hale geliyodu.Ama benimki bu tarife uygun degildi uygundu ama kötüleşmedi birden kayboldu iyileşti yani.Akıntı sadece şeffaf olsa zevk suyu derdim cunku normalde cok gelir benim.Ama icinde beyaz pelteler dusundurdu beni.Arastirdim baya bi internette ama hic oyle bi belirtiye falan rastlamadim.Hala ne oldugunu Neden oldugunu bilmiyorum.Ama gozumden kacan baska bisey olabilecegini dusunuyorum.Hivden korkum hala biraz var kondom okeydi okeyin lateks olmayan ve bimde satilan sadece tenn diye kondomu var ama tariflere uymuyo benimki klasik lateks gibiydi.Butun bunlara ragmen eger diyorum kondomun lateks olmamasindan veya baska gozden kacan bi durumdan dolayi kaptiysam galiba bu defa Allah şans vermeyecekmiştir ve banada buna katlanmak duser diye dusunuyorum.Hala icimde asiri bi korku yok onun yerine umut var cunku bilgim dahilinde en azindan yuzde 85 korundum diyorum.90 gun olunca gidicem ve bi test olup hayatimin yönünü belirliycem.Olanlar icin arkama donup kufretmektense yasanacak bi hayatim oldugunu hatirlayip onume bakicam.Ve nolursa olsun pişman olmiycam cunku hicbir organizma bilerek ve isteyerek kendine zarar vermez.Elbette bi sansim vardi hatta onu kullanmaya calistim ama buna ragmen bulastiysa kendime veya kondom markasina kizmiycam..Hayırlı günler dostlarım.. (Bu arada sizden bir ricam var.Bu gunleri gecirmekte yardimci olmasi acisindan bildiginiz sevdiginiz film veya kitap önerisi olanlar yazabilirse cok mutlu olurum.Sadece ben degil herkes icin tabi.Film izleyenler filmleri kitap sevenleri kitaplari paylassin.Sagolun)

Cevap ( 12 )

  1. Umutyok
    6 yıl önce

    Kondomunada sanada her gün ayni muhabbeti yapiyosun be ne tatli canin varmis

  2. Uzaklardanbiri
    6 yıl önce

    Fobik değilim sadece merakımdan soruyorum. Diğer sitede 14. Günden sonra hiv duo ultra test sonucunun değişmeyeceği yönünde fikir belirtiyorlar. Combo veya combi test için 28. Gün yapılmasını öneriyorlar. Fakat Roche markası Vidastan daha duyarlı gibime geliyor. Gerçekte hangisi doğru? Vidas bu kadar hassas mı? Yoksa insanların fobikliğini almak için mi böyle cevap veriyorlar?

  3. Diego48
    6 yıl önce

    Umutyok bak kardesim sana şimdiye kadar hic kufur etmedim kotu soz soyledim belki hatirlamiyorum ama hic kufur etmedim.ve etmemi istemiyosan burdan git.Sana benim sorularima cevap ver diyen yok.Zorunda degilsin yani.ve Uzaklardanbiri kardesim combo veya duonun tek farki sonuclari tek tek vermesi duonun.Ikiside ayni hassasiyete sahip dogru gunlerde yapildiginda.Diger soylemler ticari olarak kaliplasmis seyler..

  4. Fikret45
    6 yıl önce

    @diego abi seninle emailden konuşsabilir miyiz?

  5. Uzaklardanbiri
    6 yıl önce

    Film tavsiyeleri Oblivion, Interstaller, Hitman's bodyguards, baby driver, nocturnal animals, Criminal, the dark tower, Wonder Woman, the gift, kidnap ve kolonya cumhuriyeti.

  6. Uzaklardanbiri
    6 yıl önce

    Diegocum dediğine 14 gün sonrası ticari amaçlı söylenmiş diyorsun. Normalde 14. Gün negatif sonuç pozitife dönebilir diyorsun değil mi?

  7. Diego48
    6 yıl önce

    Her test icin belirlenen günler var.Duoya 14,comboya 28. Antihive 45 ve 90 falan filan.Buna göre internette veya doktorlarin belirttigi sekilde herhangi bir p24 bakan testten gereken sure gectikten sonra aldiginiz her sonuc yuzde 99.99 dur ve degismez.antihiv icin durum ayni degildir mantıken değişebilecegi soylenir ve cok nadir de olsa gorulur.Fakat virus salak degildir yani antijen mutlaka uretir uretmezse hayatta kalamaz.Bu yuzden gerekli minimum sureden sonra p24 bakan duo veya combo fark etmez herhangi bir testten aldiginiz sonuc yuzde 99.99 degismez.Kesindir..

  8. Umutyok
    6 yıl önce

    Amina kodumun fobigi yok bimden almismisda kondomu anasinin amindan alsin bizene amk

  9. ZamaN1
    6 yıl önce

    Diego kardesim 28./gün diosunda benim 32.34. Eliza 42. Combo 44. P24 49 HIV ultra vidas Benim combo p24 ve ultra testler gec mi kalındı??

  10. Uzaklardanbiri
    6 yıl önce

    Geç değil. İdeal zamanda test olmuşsun. Bu arada Diego verdiğin cevap için teşekkürler. İçimden bir ses sen negatifsin diyor.

  11. Fikret45
    6 yıl önce

    @Diego abi sana birkaç sorum var da özelden mail ile konuşsak olur mu?

  12. Diego48
    6 yıl önce

    Sen mail adresinj yazarsan olur ama buraya mail adresi yazmam kardesim..

Cevap yazmak için yapınız.