Arkadaşlar bugün 22. Gün ve test oldum düzen labda.sonuç hiv p24 antijen negatif 0.02, hiv 1/2 antikor 0.05. Sizce nasıl? Güvenebilir miyim? Sevinmek için çok mu erken? Benim ilişkiyi çoğunuz biliyosunuz.Bir yorum yaparsanız çok memnum olurum. Labın internet sitesinde güvenilirliği yüzde 95 yazıyor. Sizin fikriniz nedir Arkadaşlar?

Cevap ( 11 )

  1. Fikret45
    6 yıl önce

    test elizaymış

  2. vesveseli
    6 yıl önce

    Fikret kardesim artık korkma bak o gribin hive bağlı olsa poz çıkardı zaten korunmslı antijen ve antikor icinde 22 gün iyi gayet gecmis olsun 90 da tekrarla prosedür icabı simdiden kspatabilirsin

  3. vesveseli
    6 yıl önce

    90 a da negatif geleceğini bilerek git

  4. Fikret45
    6 yıl önce

    abi benimki tam grip gibi değildi aslında.burnum tıkanmıştı.ben korktum acaba grip mi olcam diye korkmuştum.inşallah hepatit ve hpvlerde de bişey çıkmaz.onlar için de 90. gün uygun mudur?

  5. Diego48
    6 yıl önce

    Uygundur.Burun tıkanıkligi faranjit vb. Bu gibi mevsim geçişlerinde çok normal.Bunları pat diye hive baglamamak gerek.Bak mesela sen negatifsin.Canlı örneksin..

  6. Fikret45
    6 yıl önce

    abilerim çok teşekkürler.inşallah 90da da negatif çıkar?hpv ile ilgili de bilgi verir misiniz?siğiller nasıl oluyor?benim penisimin sünnetli yerinin alt tarafında ama deride değil biraz penisimi çekince belli olan 2 tane beyaz çıkıntı var.ilişkiden önce var mıydı hatırlamıyorum.hpv ile ilgisi olabilir mi?

  7. Diego48
    6 yıl önce

    O çıkıntılar her erkekte olan zevksel sinir uçları.Onlar sayesinde cinsel haz alıyoruz.Bazılarında öyle bir iki tane olur bazilarinda daha fazla olur bazilarinda penisin butun başında belli olur.Hpv ile alakasi yok onlarin.Ve hpv yüzde 90 tedavi edilebilir bir virustur.Yakılır ,alınır ilaçla baskilanir hic korkma hpvden.Hiv icinde artık yüzde 99.99 negatifim diyebilirsin.Gecmis olsun..

  8. Fikret45
    6 yıl önce

    Diego, vesveseli ve diğer abilerim her şey için çok teşekkürler. Size soru sormasam herhalde kafayı sıyırırdım 22 günde.Ben sizin de negatif olduğunuza inanıyorum.

  9. vesveseli
    6 yıl önce

    Hayır duaların yeter kardeşim bize de dua et İnsAllah gönlünü ferah tut birsey cikmaz artık

  10. Fikret45
    6 yıl önce

    Abi söz sizin için de dua edicem.Herşey için çok teşekkürler. Kendinize çok iyi bakın

  11. vesveseli
    6 yıl önce

    Sende güzel kardeşim Allaha emanet ol

Cevap yazmak için yapınız.