Arkadaşlar benim durumumu aktif burayi kullanan arkadaşlar biliyor. Şimdi benim iliskimden sonra bende kasik agrisi oldu testis şişmesi oldu. Testis şişmesi yok gibi artık yanliz kasik agrisi var sol kasik.sol bacagim kasiktan taki ayağa kadar yaniyor. Genel cerahiye gitmiştim iliskiden sonra ki günlerde çok ufak fitigin var dedi ama seni rahatsız etmez. Seklinde soyledi ve ben ciktim. şimdi ise benim sol bacagim da kasiktan ayak parmaklarına kadar uyuşma ve yanma oluyor .kasik fitigin yaşayan anlatabilir mi .

Cevap ( 4 )

  1. Diego48
    6 yıl önce

    Simdi bunu burda cevaplamamizla bisey kazanmazsn kardesim fitik nasıl olur karın duvarindaki kaslar veya zarlarda olusan yirtik sonucu icerdeki bagirsak gibi organlar dışa cep seklinde cikar.Bu da ozellikle yanma veya gerilme turu agrilara neden olur.Senin olayin genel cerrahi ile bu durum seni rahatsiz ediyorsa genel cerraha gidiceksin operasyon uygun gorulurse ameliyat olucaksin bu kadar..

  2. @sedat
    6 yıl önce

    Kardeşim biliyorum oyle tabi. Burda sormam belki saçma oldu. Ama iliskiden sonra bu olunca sormak istedim. Yani bu rahatsizligim da iliskiden sonra oldu. Belki fikri olan arkadaş vardır diye sormak istedim.

  3. Diego48
    6 yıl önce

    Iliskinle bunun alakasi olamaz.Bu fıtık tamamen fiziksel bi durum.Mikropatolojik bi durumuda yok.Genel cerrah derdine dermandir kardesim.Gecmis olsun..

  4. @sedat
    6 yıl önce

    Kardeşim ben ilişkiyle ilgilidir demiyorum ama rahatsizligim ondan sonra oldu. En iyisi bi genel cerraha tekrar gideyim.

Cevap yazmak için yapınız.