Benim arkadas anlatti simdi 2 gun once hayat kadiniyla kprunmali iliski yasamis bugun fuhus operasyonunda bunun yattigi kadin hivli cikmis haberlerde gurcu uyruklu simdi moreli sifir bulasma ihtimali nedir arkadaslar ben tovbeli oldugum icin arkadaslarla gitmemistim iyiki gitmedim daha hala korkuyom amk

Cevap ( 10 )

  1. Diego48
    6 yıl önce

    Korunmali oldugu icin bulasma ihtimali 0 kabul edilir.Yani bosuna korkmasina gerek yok.Pozitiflerle girilen korunmasizda bile risk 1000de 1 ken evham yapmasina hic gerek yok.Rahatlamak icin gerekli gunlerde test olabilir.Ama bisey cikmaz dedigim gibi riski 0..

  2. Uzaklardanbiri
    6 yıl önce

    Diego sen korunmalı yaptığın halde bana bulaş oldu mu diye destanlar yazmadın mı? 1000 de 1 diye bir şey yok. Yüzde 50 var. Bulaşır veya bulaşmaz. Kondom yüzde 100 korumaz. Fakat kondomu doğru kullandıysa sıkıntı olmaz. En erken 11. Gün pcr veya 16. Gün antijen ve antikor testi yaptırsın.

  3. Mustuz_24
    6 yıl önce

    Kismem boku yedi gibi demi galiba ins biseyi cikmaz

  4. Diego48
    6 yıl önce

    @Uzaklardanbiri kondom kullandiysa eger butun uzman doktorlarin en etkili korunma yontemi olarak gosterdigi sekilde korunmus demektir ve riski 0'dır kardesim.Kondomun yuzde 100 korumama olayi yirtilma vb. Konularla ilgilidir.Ayrica kirmizi kurdele dernegine girip bakabilirsin pozitifle korunmasiz vajinalde bulas riski 1000'de 1 dir.Ki bu bulasmaz demek degildir zaten.Ayrica ben kondom kullandim fakat dogru kullanmadim zaten riskim de orda oluyo.Matematik oyle bisey ki mantiken her iliskide bulasma olur veya olmaz bu acidan risk yuzde 50 gibi gorunur fakat bunun birde diger boyutu var.Ayni adam 50 defa pozitifle iliskiye girer ve bulasmaz mesela.bunun ornekleri coktur dunyada..Aslinda risk ustunden konusmamak lazim en guzeli de test olmak zaten.kondomda herhangi bi sorun olusmadiysa riski yok denecek kadar az.nokta..

  5. Umutyok
    6 yıl önce

    Risk 10000.de bir degil ben kondomlu ilsikimde pozitif oldum

  6. Diego48
    6 yıl önce

    @Umutyok sen 1000'de 1lik riskin seni bulmiycani falan mi saniyosun?veya oyle mi saniyodun?Kondom saglam kalsa riskin yoktu kondom yirtildigi icin zaten riskin korunmasizdaki kadar artmis oluyor.Şans işi bunu şöyle dusun sen o kadinla 999 kere iliskiye girip kapmayadabilirdin.Ama o 1000 iliskiden 1i seni buldu.olay bu.ki bisey degismedi.degisti mi?hala yasiyon normal..

  7. Diego48
    6 yıl önce

    Ayrica kondomlu iliskide pozitif olamassin imkansiza yakın bisey bu.Kondomun ciktigini ayrica belirtmelisin.insanlari yanlis bilgilendirme.

  8. vesveseli
    6 yıl önce

    Umutyok yalanın batsin simdi burda insan korkutuyosun 1 dakika boyunca kondom cıkmış dedin simdi milleti mi korkutmayaa başladın

  9. Umutyok
    6 yıl önce

    Vesveseli kondom taktimda girdim sonucta 10000 de 1 diye bisey yok.okadar sansizmiyim.ben hem kondom.takcam hem bulascak.10000 de bir olsa turkiyede hic pozitif olmaz pozitif biroyle.iliskide P risk.var

  10. Diego48
    6 yıl önce

    10 bin degil 1000'de bir.Kondomla bulas yok.Sen kondom cikti demistin bize.1 dakikada bulasti dedin.Evet 1 dakikada bulasabilir ama kondomla bulasmaz.1000de bir zaten korunmasiz icin gecerli kondomla alakasi yok.Sonra tutarsiz konusuyon diyince bize kiziyon al iste tutarsiz konusuyosun yalan mi???

Cevap yazmak için yapınız.