Arkadaslar simdi ben anal korunmali iliski yasadim biliyosunuz.Kondomu cikarirken ben ucundan falan tutmadim tam dibinden iki elimin bas ve isaret parmaklarimla tutup ileriye dogru siyirarak cikarttim.Sonra elimi bi defa yikadim ama sabun kullanmadim sanirim.Ardindan penis ucundaki zevk suyunu saga sola damlamamasi icin yine elimle aldim ve tabi buyuk ihtimal yine isaret parmagimi kullandim ardindan mast. Yaparak bosaldim.Mutlaka kondomdan sıvı elime gelmistir bende tam penis ucuna dokunmus oluyorum.Bu sekilde risk var midir?bulas riski artar mi?yorumunuz nedir?

Cevap ( 6 )

  1. AlPacino
    6 yıl önce

    Kardeşim dediğin şekilde çok çok çok zor analda vajina sıvısı olmaz ancak sürtünmeyle kanama olduysa o kan eline falan geldiyse yinede zor kanın bir delik bulup içeriye kaçması lazım. Zaten korunmuşsun analdaki riskin fazla olması sürtünmeyle kanama olursa veya kondom varsa yırtılırsa falan o zaman. Ama dediğin gibi çok zor balığın kavağa çıkması ihtimali kadar zor. Kondomun yırtılmadığından eminsen korkma ki yırtılsa muhakkak farkına varırsın.

  2. Diego48
    6 yıl önce

    Yani kondomlu oldugundan risk cok az diyoruz ama dedigim gibi kondomu cikartirken kondom ustundeki sivilardan vb elime geldiyse ve bende tam penisin uç noktasina dokundugumdan korkuyorum.Yine de dedigin gibi korunmasiz bi iliskideki kadar yuksek bi riskim yok sanirim anladigim kadariyla..

  3. AlPacino
    6 yıl önce

    Analda sıvı olmaz zaten

  4. asis27
    6 yıl önce

    Kardeşim gözüni seveyim açık yaran yoksa dert etme bir bok yok sende testte de birşey çıkmayacak kendini harap etme

  5. Ocp
    6 yıl önce

    Kardesim korunmussun zaten Ayrica Korkma istiyorsan Ol testini 've kapat Bak burada doktorun soyledigini soyluyorum bir hastasi pozitif cikmis 've esi ile 3 aydir korunmasiz birlikte oluyormus esinide cagirip test yapmislar esi negatifmis Banada 45 gunden Sonra Emin olabilirsin Korkma 've unut hayatina Don stres yapma Yoksa baska sikintilar cikar dedi dinlemedim 127.gune kadar 6 test oldum cok sukur negatif artik baska test vermiyor doktor Ama bu stresten 've korkudan Halen kurtulamadim 7 aydir Halen bu kabusu yasiyorum ki Ben 've buradakiler in cogu korunmasiz iliski yasamis yani Sen korunmussun 've cok sanlisin bence rahatla artik

  6. Diego48
    6 yıl önce

    Abi korkma demesi kolay ama kondomun dışına dokundugum parmaklarimla penis ucuna dokundum ben.Artı şu an geniz akintisi sinuzit gibi bi durumum var hasta olana kadar stresli falan degildim bu geniz akintisi baslayinca korktum ve kondomu cikarttigim elimle penis ucundaki zevk suyunu aldim ben birebir temas oldu yani.

Cevap yazmak için yapınız.