28 gün önce Yaşadığım bu olay sonrası tüm hayatım çok olumsuz etkileniyor, iş özel hayat spor tüm çevrem inanılmaz olumsuz etkşkenmiş durumda. Sağlıklı uyuyamıyor, halsiz ve enerjisiz bir şekilde yaşamımı sürdürüyorum. Ve ne zaman son bulacak mutlu enerji dolu halime döneceğim bilmiyorum. Allah akıl sağlığı versin !

Cevap ( 8 )

  1. OKBLi
    6 yıl önce

    Evet aynen öyle başta sana akıl versin. Biz hiv bulaşma riskinin dibine vurmuşuz sende ise risk yok bizden daha çok takıntı yapıyorsun.

  2. Medetyarabb
    6 yıl önce

    :( çok kötüyüm

  3. OKBLi
    6 yıl önce

    Ben napayım 138 de negatif aldım ama lenflerim hala şiş ve ağrıyor. Hepatit c den şüpheleniyorum ama emin değilim.

  4. vesveseli
    6 yıl önce

    Lan siktir git ya amk koyun can derdin de bu daşşak derdinde

  5. Ocp
    6 yıl önce

    Lutfen artik vazgec 've hayatina Don lutfen

  6. AlPacino
    6 yıl önce

    Git burdan kafayı yemek üzeresin hatta bence yemişsin sen iflah olmazsın. Bu şekilde hiç bir yere varamazsın senin test yaptırman bile gereksizdi.

  7. AlPacino
    6 yıl önce

    Sen hivin nasıl bulaştığı araştırsan biraz burada olmazdın. Hiv kan yoluyla ve cinsel sıvıların vücut içine gitmesiyle bulaşır. Korunmasız ilişkide vajina sıvı penis ucu deliğinden veya penis ucundaki çatlaklardan vucüt içine girerse şayet hiv bulaşabilir. Korunmasız anal ilişkide ise bu riskin yüksek olmasının sebebi dar yolda sürtünmeyle küçük kanamalar olması ve direk kan temasına maruz kalmasından dolayıdır. Mastürbasyonla bulaşmaz bulaşamaz öyle bir ihtimal yok olamadı olamaz olmayacak. Ha şayet kadının eli şarıl şarıl kanıyorsa ve bu kanda penis ucundan girerse veya çatlak yaralı yerlere temas ederse bulaşabilir. Sen bu cevabıda aldıktan sonra hala korkmaya devam edersen senin durumda yapılacak hiçbirşey yok demektir. Daha ne kadar açık anlatılır bilemiyorum. Sana en cahil en beyinsiz en mal en avanak adamın anlayabileceği şekilde açıkladım. Daha anlamazsan kusura bakma sen bu enerjiye değmezsin.

  8. AlPacino
    6 yıl önce

    Sen hivden korkma hiv öyle bulaşmaz. Sen veremden kork dediğin yolla verem bulaşır

Cevap yazmak için yapınız.