Abi merhaba.Aynı sorun bendede oldu.Biliyosun korunmali analdi benim.Doktora gitmedim ama benimde kendiliginden gecti.Şimdi arastirmalarima gore boyle akintilar normal surettede olabiliyor ama biz o zamanlar kendimize bu kadar stresle yaklasmadigimiz icin fark etmiyoruz.Ve dedigin gibi bel soguklugu veya klamidya ilk basta eger belirti verirse seffaf akintiyla basliyor ama bu akinti basladiysa boyle surup gitmiyor sonra doktorlarin bahsettigi o beyaz renkli iltihapli akintiya donusuyor.Tedavi olmazsa tabi.Yani cok ustune gitmemek lazim diye dusunuyorum abi.Birde skrotal usg istenmesinin nedeni bu tür mikroplarin genelde skrotal bölgeye yerleşip testislerde iltihaplanmalara yol acmasindan kaynaklaniyor.Internetteki forumlari dolasinca fark ediyosun zaten insanlarin cogunlugunda boyle gercek iliskiler yasadiktan sonra bu tur akintilar olabiliyor.Bu akintinin ciddi olmadigini anlamanin tek yolu abi gün içerisinde baksırı temiz ve kuru tutmak.Bu şekilde baktigimizda surekli bi akinti varsa baksırın yaşlıgı fark ediliyor zaten. Velhasıl kelam unut gitsin abi bisey cikmaz ondan hormonlar bile yapabilir bunu onemli bisey degildir yani merak etme idrar sonucunu atmak istersen bakabilirim bu arada.Gecmis olsun..

Cevap ( 7 )

  1. NoStress
    6 yıl önce

    Kardeş senin sonuçlara ne oldu bu arada

  2. Galil35
    6 yıl önce

    https://hizliresim.com/ByRdbG idrar testim kardeşim ilişkiden 7 ay geçti ben akıntıyı yeni farkettim oda şeffaf usgde temiz. Ne dersin kardeşim?

  3. Diego48
    6 yıl önce

    @Nostress abi daha test olmadim 3 ay dolunca hepsini olup kapaticam. @Galil35 abi telefon yazilimindan dolayi hizliresime baglanamiyorum rica etsem [email protected] e posta olarak atar misin? Bu arada eger doktor gordu ve temiz dediyse hicbi sorun yoktur merak etme.

  4. Galil35
    6 yıl önce

    Kardeşim facebook bile kullanmayı bilmiyorum inan et yabancıyım bunlara . Bi doktor temiz dedi, bir diğeri olabilir dedi yani ikilemde kaldım. Ama sana yüksek olanları yazıyım. Biluribin -pozitif- Lökosit -pozitif- , dansite -1031- , (1005-1030). Mik. Lökosit (WBC) -2- , (0-2). Kristal Caox -4- (0-3). Geriye kalan değerlerin hepsi normal. İdrar kültüründede üreme olmadı. İlişkiden 7 ay sonra tahlillerim.

  5. Galil35
    6 yıl önce

    https://resimyukle.xyz/resim/yGCJad kardeşim bide burdan yükledim belki açar diye.

  6. Diego48
    6 yıl önce

    Abi bence onemli bisey yok eger akinti bi enfeksiyon nedeniyle baslasaydi emin ol azalma yerine artma ve kotulesme gosterirdi zaten.Sonuclarinda temiz.Kafaya takma hic.

  7. Galil35
    6 yıl önce

    Akıntı yok gibi ya. 7.ayda sadece bu aklımda olunca, bazen oluyo yada hiç olmuyo ama şeffaf oda kaç gündürde yok.

Cevap yazmak için yapınız.