http://hivveaids.net/index.php?topic=3489.0 şu linkte adam 93.gün pozitif tanı aldğnı söylüyor sonra aynı yerde yapılan ikinci testse negatif, ayrıca klinik vaka olduğunuda bildiriyor. Zannım daha önceki yaptığı testlerinin negatif olduğu konusunda. Sizde inceleyin.

Cevap ( 11 )

  1. Galil35
    6 yıl önce

    Ayrıca olduğu test 3.nesil eliza ve lenf sorunlarıda var.

  2. vesveseli
    6 yıl önce

    Abi yanlıs pozitif mi yani nasıl oluyor

  3. Galil35
    6 yıl önce

    Çözemedim kardeşim, oradaki biriyle irtibata geçiym dedim. Şerefsiz döneceği varmş dönmş deyip kilit attı konuya, okudun mu.

  4. Galil35
    6 yıl önce

    Normalde literatürde elisa 90 gün için kesindir artık. Ama bu arkadaş klinik vaka olduğunuda bildiriyor. Sonra daha önce test oldumu belirtmemiş yada ne olduysa işte. Çıkıyor işte böyle oruspu çocukları.

  5. Galil35
    6 yıl önce

    İkinci testi evet negatif, ama normalde westernblood yapılması lazım bunda oda yok. Westernblodun yapılması şarttır. Taşakmı geçiyorlar anlamadım ki.

  6. Mustuz_24
    6 yıl önce

    Galil kardesim banada bi cevap ver ben 5 kere elisa oldum en son 91 gunde oldum koniyu kapattim ama ameliyat olmam gerekti yine beni korku saldi ameliyat oncesi 5 tup kan aldilar pazartesi hepatitler negatif ama anti hiv cikmamis simdi diyorum terslik olsa oraya yine yazarlardi hatta ben gittim anestesi dr bakti onayladi git dr ameliyat gunu al dedi ama anti hiv yok cikmadi terslik olsa beni tekrar cagirirlardi demi ama elisada anti hivede bakilir ama sonuc yok hastaneyide aramadim korkumdan ben bu isten bisey anlamadim benim iliskide korunmali ama kondomu hic dikkatli kullanmadim bide orosbu taktigi icin suphelendim en son negatifim 91 gunde olmustu

  7. vesveseli
    6 yıl önce

    ne aptal insanlar var bi de ordakiler böyle bilgilii bu konuda moral verici gerçekleri konuşan boş yapmayan görünümde insanlar burayı küçümsüyorlar hep onun verdiği cevap burada verilse 2 ay makara yaparlar illaki birşeyin olacağı varsa olur detaylandırmadan insanın aklında soru işaretleri bırakıyorar böyle saçmalık olamaz anladım ki orda ki insanlar işine geldiği gibi davranıyor üstelik testin biri pozitif biri negatif klinik vaka derken orasını ney abi anlayamadım

  8. vesveseli
    6 yıl önce

    abi pozitife dönerse veya pozitif çıkarsa lenfoma kaynaklı olabilir demek istemişler antikor üretimi için yani ve artık 3. nesil testler çok nadir elisa olarak bildiğimiz birçok test combi özellikle roche cihazları sonuç kağıdında antijen sonucu yazmıyor tek sonuç veriyor artık hastane sistemiyle alakalı mı bilemiyorum 4. nesilse de aldığı negatif geçerlidir lenfler için biyopsi yapacaklarmış garip bi durum ama dönme olayı bağışıklık sebebi olur oda sadece antikor bakan bir test ise diliyorum ki kötü birşey çıkmaz belkide çok farklı bir sebepten lenfleri çıkmıştır ve elisalar çok hassas başka bir hastalık için üretilen antikoru algılamıştır diye de düşünüyorum

  9. Galil35
    6 yıl önce

    Konuşmalarında zaten yazım yanlışları var. Konu acaip biraz açıkçası. Klinik vaka ise, benim bildiğimle araştırılması gereken hasta oluyor.

  10. Galil35
    6 yıl önce

    Hani diyorlarya pozitifleri dışlamayalım diye. İşte o sitedede bunlar bizi dışlıyor kardeşim.

  11. Patlakcondom
    6 yıl önce

    beyler adam psikonun teki sallıyor. büyük ihtimal bunun lenfleri şiş, buna takmış neden şişer diye. Site fobik soruları kabul etmediği için böyle uydurma hikayelerle arada sorularıda soruyor. Adam klinik vaka durumunu biliyor, hiv pozların doktorda hangi durumlardan rahatsız olduğunu biliyor. Tepki çekicek ortaya karışık bir hikaye yazmış işte. Bu adam burdan biri değilse bende götüm =)

Cevap yazmak için yapınız.