Bende bu yoldan geçen biri olarak, sizi bilgilendirme amaçlı burdayım kardeşlerim. Sorularınız varsa buyrun sorun, Zira benm zamanmda bilgilendiricek çok az insan vardı ve yaptırdığım testlerimin 4.nesil olduğunu 74.günde öğrendm. Sonra aynı sizin gibi geceleri uyuyamıyordum. Çok şükür kurtulduk. Sorularınızı bekliyor olucam

Cevap ( 14 )

  1. Emre Yılmaz
    6 yıl önce

    16. Gün Vidas hiv duo ultra test oldum. Negatif güvenilir mi?

  2. asis27
    6 yıl önce

    Benim bir sorum var abi adın ne :)

  3. asis27
    6 yıl önce

    Emre yılmaz ilk negatifi almak önemli dönecegini sanmam vidas çok güvenilir bir testtir 42 de tekrar et konuyu kapat

  4. AlPacino
    6 yıl önce

    42 de konu kapatılıyormu usta

  5. Galil35
    6 yıl önce

    Emre yılmaz, güvenilirdir kardeşim bu test normalde 14.günden sonra yapılır zamanında iyi dönmez testine güven kardeşim.

  6. Galil35
    6 yıl önce

    Asis kardeşim adım Mirza :)

  7. Galil35
    6 yıl önce

    Alpaçino kardeşim olduğun test 3.nesil ise 42.günde bu testle dünyanın yuzde 95 i kesin tanısını alır ama benim görüşmce 3.nesil testler 60 günden sonra kesindr dönmez. Eğer 4.nesilse konu kapanmalıdr 42 de. 42 elisada normalde dönmez ama sağlam olsun diye 60 diyorum.

  8. AlPacino
    6 yıl önce

    Valla dün piyangodan 49. Günde test yaptılar abi negatif geldi çok şükür

  9. Mustuz_24
    6 yıl önce

    Ben en son 91 de neg aldim pazartesi elisada dahil tum testleri yaptilar simdi baktim hepatitler onaylanmis anti hiv yok kafayi yiycem bi terslikmi varki hala onaylanmamis anti hiv off

  10. Mustuz_24
    6 yıl önce

    Ameliyat icin yaptilar bu testleri simdi 11 ayi gecti elisa oldum ama anti hiv yok

  11. Emre Yılmaz
    6 yıl önce

    Normalde korundum. Prezervatifi çıkartırken dikkat etmemiştim. Aklıma gelince test yaptırdım negatif geldi. Fakat bazıları prezervatif yüzde 100 korumaz diyorlar. Biraz aklım karıştı

  12. Galil35
    6 yıl önce

    Mustuz kardeşim kafana takılıcak konu yok . Bi tür aksaklık olmuştur. 90 sandan sonra dönen çok az sayılı insan vardır ve bunlar bilime konu olmuştur. Ayrıca bağışıklık ve genetikle alakalı sorunları vardı demem o ki 90 dan sonra dönme olayı 10 milyonda bir. Buda yatağından düşüp ölmenden bile daha düşük bir orandır.

  13. Galil35
    6 yıl önce

    Emre kardeşim. Prezervatif korur. Ayrıca bu vürüs dış mekanda çabucak ölür sonra bu hastalığı kapmak bile 1000 de 1 gibi oranı var. Boşuna evham yapıyorsun kardeşim. Bizlerde direk prezervatifsiz temas vardı düşün artık sen..

  14. Galil35
    6 yıl önce

    Alpaçino kardeşim ne güzel işte. Kafaya takılıcak bi yanı yok, 90 a rahat glt. Risk olduğundan değil maksat prosedür uygulansın.

Cevap yazmak için yapınız.