Merhaba herkese hatırlayan hatırlar. 31 martta bir kavgaya karıştım ve okuldan bi çocuğun kanı elime geldi o sıralarda elimde yara vardı. Başladı korkular hayattan soğumalar efenim gittim 60.günde izmir katip çelebi araştırma hastanesinde hiv testi oldum 75. Günde uçkun labda hiv duo ultramı oldum. 82.günde yine elisa testi oldum hepsi negatif ve bugün 120. Gün gittim yine katip çelebi araştırma hastanesinde elisa testi oldum.sonucu bekliyoruz bakalım doktor testin 3.nesil olduğunu söylüyor ve türkiyede 4.nesil test yok diyor.kesin demek için süreyi sordum cevapladı sonra güldüm çıktım boşverin cevabını doktorlar mal sizce 4 aylık bir süre 3.nesil test için yeterli midir ? Aslına en büyük güvencem uçkun lab 21.günden sonra KESİN diyor hocamız. Muallakta kaldım. Cevaplarını bekliyorum sevgilerle..

Cevap ( 5 )

  1. Galil35
    6 yıl önce

    Türkiyede 3.nesil tek var diyen doktor bi boktan anladığı yok. Senin soruna gelecek olursak. 3.nesil test için 42 ile arası nettir.

  2. Galil35
    6 yıl önce

    42 ile 60 arası.

  3. iyicocuk
    6 yıl önce

    Oh be sonunda cevaplayan biri çıktı 75 te hiv duo ultra negatifim var yarın 122 de yine gidicem neg alırsam konuyu kapatıyorym şöyle bi durum var mı kan yoluyla bulaşı da geç antikor üretme gibi

  4. Ocp
    6 yıl önce

    Ya Arkadas cevaplayacak bir durumun yokki

  5. Galil35
    6 yıl önce

    Hayr geç olma durumu yok. Aynı ve kan olayında daha az risk vardr.

Cevap yazmak için yapınız.