O zaman antijeni tamamen bitiren şey kesin tedavi mi olmuş oluyor abi vucutta 0 antijen demek kesin ilaç anlamına geliyor yoksa antijen 0 olsa bile antikor devam eder mi buda son abi :)

Cevap ( 9 )

  1. Ocp
    6 yıl önce

    Soruna ben cvp vereyim yurt dışında yaşıyorum buradaki doktorların söylediği ilk anda antijen çıkıyor olması bu antijen genelde 2 haftadan sonra yükselmeye basliyor kişiye göre 4 ve 6 haftaya kadar bulunabiliyor daha sonra antikor çoğalmaya basliyor ve herzaman kanda antikor bulunabiliyor

  2. vesveseli
    6 yıl önce

    Onu biliyorum benim sorum farklı antijen 0 a düserse bunu düşüren kesin tedavi mi yoksa 0 a düşse bile antijen hala antikor bulunur mu

  3. Ocp
    6 yıl önce

    Antikor herzaman bulunur

  4. asis27
    6 yıl önce

    Western Blot bile eliza testi ile netlik kazanırken senin sorduğun soru bana göre saçma geliyor vesveseli kardeşim

  5. vesveseli
    6 yıl önce

    Abi bana da saçma geliyo ama netlestirmeye calisiyom

  6. Galil35
    6 yıl önce

    Kardeşim 0 olursa aynen kesin tedavidir. Onun dışnda hç bişey antijeni baskılıyamaz. Diyelim 0 oldu. Ama daima antikoru kalır ki 0 gibi bi olay bile yok olamaz olsa kesin tedavidir. Şunuda söylemeliym ki pozitifler ilaçları 1 defa bile aksatamazlar antijen hemen artışa geçer , yani hiv ilacları bile minumum 50 sayıya veya daha aşağısına indirir ama asla 0 sıfır olmaz. Gelelim 0 olduğu konusuna. Bak ben hepatit b geçirdim hastalık virüs gtti bitti. Ama antikorlar hala kanımda çıkıyor ve bebekken geçirmişim düşün artık :).

  7. vesveseli
    6 yıl önce

    Abi aklım yerine geldi ya tamam anladım cok aciklayici oldun Allah razi olsun ben yarin insAllah bi test daha yaptiracam oda negatif gelirse Allahin izniyle tamamen kapatacam :)

  8. Galil35
    6 yıl önce

    Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

  9. vesveseli
    6 yıl önce

    Allah razı olsun abi su sitede kumblr anonimbilgilendirme asis27 ve sen hakkınız ödenmez Allah ne muradınız varsa versin insAllah:)

Cevap yazmak için yapınız.