22.gün uçkun lab da hiv duo ultra oldum sonuç negatifti, 47. Gün Ege'de elisa testi yaptırdım yine negatif sonuç aldım. Doksanıncı gün tekrar gidip elisa testi olacağım bir sürprizle karşılaşma olasılığım var mıdır sizce ? Araştırmalarıma göre sonucun değişme ihtimali çok çok düşükmüş %1 ihtimal diyor ama bu durum yinelese beni korkutuyor.

Cevap ( 8 )

  1. OKBLi
    6 yıl önce

    Bu arada herkese iyi bayramlar

  2. Kardeşim ben bugün bi doktorlar konuştum ben 30-40 gün arası sadece anti hiv elisa test yaptım vidas yöntemiyle dedim doktor dedi güvenilirlik

  3. asis27
    6 yıl önce

    Öyle bir sürpriz yok kardeşim Avrupa da 42 den sonra kapatıyor lar konuyu 90 çok istisnai durumlar için oda hepatitlere silifiz ve Diger cinsel yolla bulaşan hastalıklar için geçmiş olsun okbli allah bizlere de nasip eder inşallah

  4. Gk
    6 yıl önce

    Belirti falan oldu mu kardesim

  5. OKBLi
    6 yıl önce

    Pek bir belirti yaşamadım. Ateş ve eklem ağrılarım olfu okb hastası olup kendimi sıkmış olabileceğim içinde olabilir hivden de olabilir.

  6. asis27
    6 yıl önce

    Okbli seninki kesinlikle kardeşim sıkıntı ve stresten dir

  7. OKBLi
    6 yıl önce

    Bende stresten olduğunu düşünüyorum ama 90 gün beklemek çok hirpaliyor beni

  8. Galil35
    6 yıl önce

    Daha önce aynı soruyu sormadn mı açıklamadım mı sana. Değşmez diyoruz Ne bekliyorsun biri çıkıpta değşir desin ve dahada strese grmeyimi.? Neden stres yaparsn biliyomusn. Benim söyledklerime değlde diğerinin söylüyceklerine inanacağn için. Çünkü beynin kötüye programlanmış. Umarım psikopatlara denk gelmezsn.

Cevap yazmak için yapınız.