Öncelikle anti depresan ilaçlar testleri etkiliyor mu? İkincisi kan ile bulaş da kanın miktarı önemli midir mesela bi damla kanın bulaş ihtimali yüzde kaçtır Üçüncüsü de 30-40, 40-50, 50-60 gün arası yapılan anti hiv elisa testlerinin güvenirliği ne kadardır cevaplarsanız sevinirim.

Cevap ( 25 )

  1. Galil35
    6 yıl önce

    Kanla bulaş olayı, normal bulaştan çok çok çok daha düşük bir ihtimaldir. Bir damla kan veya bir çok kan bir durumu değştrmez açık yara varsa bulaş olur. Oda ihtimaline göre yani. Anti depresan ilaçlar etkilemez. Galiba testlerin 3.jenerasyon. İlk testlerine bişy diyemem ama 40-50 50-60 arası testlerin dahada değişmez geçmiş olsun.

  2. Açık yara olursa bulaş ihtimali yüzde kaçtır? Testler de vidas yöntemiyle yapılıyormuş kaçıncı jenerasyon bilmiyorum sorduğumda vidas demişlerdi

  3. Galil35
    6 yıl önce

    Milyonluk bir ihtimali vardır. Çok çok düşüktür vidassa 4..jenerasyondur artık test olmana bile gerek yoktur kardeşim 90 a rahat git dönmiycek ve bana bir duayı çok görme :)

  4. Kardeşim eminsin demi 30-40 gün arası anti hiv elisa testi. Allah razı olsun kardeşim benim inşallah hepimizin bu yaptığı kuruntudan başka bişey değildir, ki Allah'ın izniyle öyledir zaten sadece fazla takıntılıyız Allah hepimizin yardımcısı olsun.

  5. Galil35
    6 yıl önce

    Vidas 4.jenerasyon son nesil testtir. Anti hiv elisa 3.jenerasyon test bile olsa. 30 40 50 60 arası yapılan testler bile 3.jenerasyon için bile geçerlidir. Eminim kardeşim bende bu yoldan geçtim ve birçok araştrma yaptım.

  6. Hayır kardeşim ben sadece 30-40 gün arası testi soruyorum

  7. Galil kardeşim telefon numaranı verme şansın var mı bi konu hakkında görüşmek istiyorum

  8. Yada e posta adresini ver oradan mesaj atayım öyle numaranı verirsin vermek istersen

  9. Galil35
    6 yıl önce

    O zaman sana şöyle cevap veriyim. Dunyanın yuzde 95 lik kısmı 4-6 hafta yani senin dedğn zamana denk geliyor. İşte bu haftada pozitif yada negatif tanısını alır. Geriye kalan yuzde 5lik kısım 90 da tanısını alır ki buda 10 milyonda 1 dir ve bağışılık sorunu olup farklı ağır rahatszlığı olan insanlardır.

  10. Galil35
    6 yıl önce

    Kardeşim kusura bakma ya çeşitli sebeplerden dolayı tel veremiyorum. Burda çok yakın olan kardeşlerim bile istediler.

  11. Tamam kardeşim ben vereyim özelden arayabilir misin

  12. Galil35
    6 yıl önce

    Affına sığınarak kardeşim kontörüm yok ya.

  13. Kardeşim hani dedin 4-6 hafta

  14. Tamam kardeşim önemli değil. Peki Kardeşim hani dedin 4-6 hafta

  15. Galil35
    6 yıl önce

    Evet doğruduer.

  16. Vidas yöntemiyle anti hiv testi için geçerli değil mi

  17. ...

  18. Mesajlarım tam gelmiyor anlamadım

  19. Galil35
    6 yıl önce

    3.jenerasyon için bile geçerli. Bu zamandan sonra 90 da tekrar derler 3.jenerasyon için maksat prosedür olsun diye. Vidas için 4 6 hafta tamamyla kapatıcıdır. Avrupanın birçok ülkesinde bu zamanda 4.jenerasyon yapılan testler sondur 90 a gerek bile yoktur. İşte malesef bizim ülkemiz bu konuda bilinçsiz olduğu için 90 da gel diyorlar. Yoksa o avrupa ülkelerinde 90 da gidip test yapmaya kalksan test yapmıyolar ve seni psikoloğa yönlendiriyolsar.

  20. Galil35
    6 yıl önce

    Yazıkların arasında farklı işlem işaretleri varsa yada çok sayı telefon numarası gibi sistem bunu engelliyor yazmak istedğn hepsini yazıyla yaz farklı simgeler kullanma.

  21. Kardeşim çok yardımcı oldun Allah razı olsun Allah hepimizin gönlüne göre versin, yardımcımız olsun fazla takıntı haline getirmeyelim

  22. Galil35
    6 yıl önce

    Allah sendende razı olsun kardeşim. Bilgilerime güvenebilirsn. Birçok makale prof ve pozitif hastalarla görştüm.

  23. Tamam kardeşim benim çok saol yardımcı oldun

  24. Galil35
    6 yıl önce

    Rica ederim kardeşim herzaman.

Cevap yazmak için yapınız.