Bundan tam 1 yıl 10 ay önce bi hayat kadınıyla korunmasız cinsel ilişkim oldu sonra hayat bana zindan oldu. 8 ay sonra bi doktor arkadaşımla gidip test olmaya karar verdik o doktor arkadaşımında başından bişeyler geçmişti aylarca hayat bize haram oldu işte dediğim gibi 8 ayda birgün cesaretimizi topladık gidip test olduk ikimizinde negatif çıktı çok şükür neyse ben konuyu kapattım taki 1,2 ay öncesine kadar 1 buçuk yıldan beri unutmuş gitmiştim. Neyse bi akşam bi arkadaşım aradı dediki işte o gittiğim yerde kadın aidsli çıkmış o arkadaşımda instagramdan bi haber mi ölmüş ne işte. Bende yine kafaya taktım iki gün sonra gidip tekrar test oldum 1 buçuk ay önce negatif çıktı çok şükür ama ben 1 buçuk aydan beri kafayı yiyorum hiv fobisi oluştu herkesi hivli gibi görmeye başladım küçük bişeyi kafama takıp büyütüyorum bu benim takıntım benim salaklığım ben testlerin doğruluğundan şüphe etmiyorum onun için de burada değilim testler güvenilirdir öyle olmasaydı benim 1 yıl 9, 10 ay sonra çoktan pozitifleşmiş olurdu demi?? Onun için size tavsiyem testlere güvenin o pozitifleşme saçmalığını unutun. Bu benim başımdan geçen bi olay, benim burada olmamın sebebi takıntılarım herkesi hivli gibi görüyorum en ufak bişeyi takıyorum sizde bana bu durumlarda yardımcı olun lütfen kafayı yiyip gidecem

Cevap ( 5 )

  1. İnstagramdan Bi haber görmüş işte benim o ilişkiye girdiğim yerde kadın aidsli çıkmış bende 8 ay sonra test oldum negatif, 1 yıl 9 ay sonra test oldum yine negatif çok şükür.

  2. asis27
    6 yıl önce

    Kafandan sil at bu konuyu

  3. Kardeşim ben o eskiyi düşünmüyorum. Bu anlattığım şeyler kafayı yedirtiyor bana

  4. Belki kadin sonradan hiv ile enfekte olmustur.

  5. Kardeşim demek istediğim o değil ki benden önce olmuş yada sonra olmuş o değil vurgulamak istediğim. Burada testin pozitifleşmesi gibi saçma bi muhabbet deniyordu onu vurgulamak istedim.

Cevap yazmak için yapınız.