Özellikle merak ettiğim hem de yıllardan beri bi soru var bi eşyada bulunan hiv virüsü elimizi sürünce elimize geliyor mu bakın bulaşıyor mu demiyorum elimizde de bulunmaya başlıyor mu virüs. Yani virüs dağılıyor mu bi eşyamızda bulunan virüs eşyayı elimize alınca artık elimizde de varlığını sürdürüyor mu?

Cevap ( 4 )

  1. kabus
    6 yıl önce

    kardeş öyle bişey olması mümkün değil. biraz mantıklı düşün. öyle bişey olsa çok fazla yayılır önüne geçilemez. kusura bakma ama çok çok saçma bişey bu

  2. Kardeşim artık bende hiv fobi oluştu. Herkese hivli gözüyle bakıyorum. Mesela şuan kafama taktığım konu dün akşamki durum, dün akşam arkadaşım telefonunu şarja takmam için bana verdi bende kardeşime verdim takması için sonra arkadaşım eline dikkat ettim elinin yan tarafı serçe parmağın alt tarafı kanıyordu sonra kardeşime baktım dudağıyla oynuyor kanatmış hep ben kafama taktım dünden beri düşünüyorum kendim için değil bu sefer kardeşim için korkuyorum bu sefer. Allah korusun diyorum ya arkadaşım hivliyse ya telefona bulaşmışsa oradan kardeşimin eline kardeşimin elinden de dudağına hani kanatmış bide lütfen yardımcı olun bişey söyleyin öyle bişey mümkün mü sıkıntı olur mu?

  3. kabus
    6 yıl önce

    arkadaşın hivli olmayabilir. ayrıca bu çok aşırı takıntılı bir durum bu sana çok zarar verir. yani bence mümkün değil bunlar unut gitsin

  4. Kardeşim hiç sıkıntı olmaz demi? Peki kanın miktarı önemli mi az kan vardı birazcık kurumuştu gidip telefonu inceledim bişey göremedim kan falan yine de emin değilim.

Cevap yazmak için yapınız.