abbott architect markali makine sadece antikor taramasimi yapiyor yoksa combomu 86. Gunde verdigi sonuclarin yuzdesi nedir kardeslerim abilerim ?

Cevap ( 7 )

  1. Bomberman
    6 yıl önce

    Combo diye biliyorum Yalnız test kiti de önemli

  2. Bomberman
    6 yıl önce

    Modeli de önemli

  3. supheli18
    6 yıl önce

    Test kiti derken hocam ?

  4. Advia
    6 yıl önce

    Sadece antikor bakan kitleri yok, antijen ve antikora birlikte bakıyor, tek sonuç veriyor. Olduğun test combo. Bende bu cihazda test oldum. Piyasadaki en kaliteli cihazlardan birisidir. Verdigi sonuçlar % 99. 99 guvenilirdir. Konuyu kapatabilirsin.

  5. Bomberman
    6 yıl önce

    Arkadaşlar bende şimdi öğrendim. Hastaneden mail olarak dönüş yapıldı. Abbott Arthitect i2000SR ile yapılmış benim test. Güvenirliği konusunda huzurlu olabilirsiniz demiş hastane. Abbott un Türkiye de ki tüm kitleri combo imiş. Bilginiz olsun.

  6. Bomberman
    6 yıl önce

    86. Günde 0 dür diye düşünüyorum. Zaman ilerledikçe test güvenilirliği artar doktorların söylemine göre. Bizim şüphemiz Zaten en erken en doğru sonucu nasıl alabiliriz yönünde. Hatta test yaptırdığım hastanenin enfeksiyon hastalıkları uzmanı eski eğitim araştırma hastanesinden emekli doktordu. Bu testi çoğu uzman 30 günden Sonra kesin diyor. Hatta yazıyım sana araştır internetten dedi HIV1/2 antikor + p24 antijen diye arat yeter dedi. Ama yine de 90 gün Sonra bakalım benim de senin de için huzurlu olsun dedi.

  7. asis27
    6 yıl önce

    Kardeşim normal antikor testi bile 90 da sondur sen 4. Jenerasyon test olmuşsun ve bu konuyu kapatıp hayatına bakman gerek bundan sonra girme buraya git hayatın tadını çıkar zina dan uzak dur allaha emanet kardeşim

Cevap yazmak için yapınız.