15 hiv duo negatif 22 hiv duo negatif 31 hiv duo ve cybg negatif 46 anti hiv ve cybh negatif 91 hiv duo ve cybh negatif Aslinda 15. gunku test yeterdi arkadaslar. Lakin bizlerde Okb olustugu icin bu testleri tekrarladik durduk. Simdi psikoterapi aliyorum daha rahatim. Bu konuyu cok arastirdim arkadaslar. 15 den sonra hiv duo 28 den sonra combo 42 den sonra antihiv testi yeterlidir. Negatif oldugunuzu ve psikolojik sorun yasadiginizi kabul edin. Ben kabul ettim ve simdi psiko terapi aliyorum. Hiv duo testi 28 den sonra yapilmaz ancak 90 da sadece pcr veya eliza yapilir ama eliza kesin sonuc vermez diyen doktorlara, hiv duo 35 de yapilmaz ama 90 yapilir diyen doktorlara, sizden cok fazla para kazanmak icin aman pcr yaptir diyen laboratuvarlara kanmayin. Onlar yuzunden fobimiz artarak devam etti. Eger yukarida belirtilen testleri gununde yaptirmissaniz rahat olun. Ben 91 gun boyunca stres yaptim psikolimi bozdum. Siz bozmayin bari dostlarim

Cevap ( 4 )

  1. Öğrenci Genç
    6 yıl önce

    75 hiv duo kesin midir

  2. Bomberman
    6 yıl önce

    Valla bende özel hastaneye gittim 36. Gün hatta 37 de sayılabilir hıv 1/2 combo yaptırdım negatif geldi ama fobik olduk. Bakalım 90 da yine yaptıracağım.

  3. Cml
    6 yıl önce

    Kesindir kardesim. 90 denilen sure eski cihaz eliza testi icindir. O test cihazi piyasa da yok suan. Ben 31 gundeki testi ayni yere zorla oldum. Adam hepatitlere bakalim yeter dedi. Ben icim rahat etmedi hiv duo da olsun dedim. Sunu kabul edelim. Tehlikeli bir is yaptik ve altta yatan duygularimiz ortaya cikti. O kadar ilisko yasayip test olmayan kisi var. 15 de negatif alip konuyu kapatan var. Peki biz niye kapatmiyoruz. Cevabi basit psikolojimiz bu konuda bozuk. Psiko terapi aliyorum. Bu utanilacak bisey degil. Simdi eskiye gore rahatim. Ve inanin her seyin altinda doktorum birseyo bulup cikariyor.

  4. Bomberman
    6 yıl önce

    Yazdıkların gerçekten bana terapi gibi geldi. Çok teşekkürler.

Cevap yazmak için yapınız.