Kardeşlerim ben 1 yıl boyunca her belirtiyi yaşadim lenf eklem ağrısı ağır grip kırmızı leke faranjit vs yalnız hepsi araştırdıktan sonra oldu stresten kaynsklı sadece 52 kuçük sempton yaşanabiliyor her hafta normal kan sayımlarina gittim artık hastane bıktı ve hep normaldi acaba kanser mi var filan diye cünkü hep netten arastırdım baş ağrısı yazsam tümör çıkıyor kepek problemi yazıyor hiv diyor vucutta leke yazıyon cilt kanseri gripsen aids yani beyler nette hep kötü tarafı var lenf için gittim zararsiz dedi takip bile etmedi geçti kırmızı lekeler terden dolayı gözenekler kspanıyor eklem ağrıları stresten vs burdan kendimize teshis koymayalım test süreleri belli 4.kuşallara 2. Haftadan sonra banko 3.jenerasyon 90 son 6 ay ise cok gecmiste teknolojik yetetsizlik ve kemoterapiden olmuş. Bu sorunlar yoksa 6.ayı beklemeyin sivilce çiksa lenf sanıyorsun lenf nodu olisursa sert ve deri altından gelir ve büyür zararlıysa elle hissedilir yani strese girmeyin insAllah kesin tedaviside bitmek üzere kendinizr iyi bakın hepimize dua edin edelim Allaha emanet olun kardeşlerim:)

Cevap ( 4 )

  1. asis27
    6 yıl önce

    Eyvallah vesveseli başkan sende allaha emanet ol dualarım hepinizle kardeşlerim hayırlı cumalar şimdiden

  2. Bomberman
    6 yıl önce

    Vesveseli haklısın valla burada neye. Baksak belirtiyi kendimizde buluyoruz. En doğrusu bakmamak. Bu arada test yaptırdın mı kaçıncı günde yaptın?

  3. vesveseli
    6 yıl önce

    Bomberman ben aslında 2012 de ill riskli iliskiye girdim 2015 e kadar çok eş değıstirdim coğu anal korunmazsızdı 2016 da hiv virusunu öğrendim 2017 marta kadar 5 test yaptırdim hic umidum yoktu ama negatif aldım hepsinden dualarim kabul oldu ama nasıl bir hata yanlis hem tovbemi bozdum hem gubaha girdim 2 saniye alıcı oral ve parmagimda 11 gunluk bicak ucu girnisti yara vardi cok inceydi masturbasyon ysptim oda cok kisa sureli haftaya 42 testine gidecem

  4. vesveseli
    6 yıl önce

    Asis kardesim cok saol dualarımiz bir insAllah hayırlı cumalar hayırlı geceler

Cevap yazmak için yapınız.