İyi günler yoldaşlar malesef bizde bulaştık bu illete ama benim durum herkesten farklı ben damardan amfetamin türevi bir madde aldım maddenin etkisi 15 saat sonra falan geçti lakin son bir kaç haftadır değişik semptomlar yaşadım açıkçası hivden şüphelendim bunun üzerine 21.gün combo test oldum negatif geldi sizce bu sonuç ne kadar güvenilirdirdir şimdiden herkese teşekkür ederim.

Cevap ( 9 )

  1. kabus
    6 yıl önce

    kardeş iğneyi ortak mı kullandınız

  2. Xienon <faR>
    6 yıl önce

    3 arkadaşla aynı kullandık malesef kardeşim riskimiz nedir ?

  3. Xienon <faR>
    6 yıl önce

    Lanet olası virüsün sadece cinsel yolla bulaştığını zannediyordum kardeşim.

  4. kabus
    6 yıl önce

    arkadaşlarrın durumunu biliyormusun bence onlarada söyle onlarda test olsun hepniz negatifseniz sorun yok. kardeş yanlış anlama ama amfetamin güçlü uyarıcıdır kalbe zarar verebilir

  5. kabus
    6 yıl önce

    ayrıca sadece hiv değil hepatitlerde bulaşabilir aranızda taşıyıcı varsa 3 ay sonra hepsinin testini ol bence

  6. Xienon <faR>
    6 yıl önce

    21.gün combo testi ne kadar güvenilirdir birde uyuşturucu kullanımı bu testlerin cevap alma durumun değiştitimi ?

  7. kabus
    6 yıl önce

    21. gün güvenilirliği yüksektir ama ilerleyen zamanlarda tekrar etmekte fayda var uyuşturucunun testler üzerine etkisini ben bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir

  8. Basimagelenler
    6 yıl önce

    kardesim bu gibi durumlar cinsel iliski durumundan farklidir.yasadigin olayi ya da aynisina yakin bir dille anlat.igne batmalari ya da dogme yaptiranlar vs durumlarda sure uzayabiliyor.bulasabilecek tonla hastalik var kan yoluyla benim dusuncem doktorunla ayrintili konus 6 aya kadar test yapilabilir.

  9. Xienon <faR>
    6 yıl önce

    Dediğin gibi kardeşim anlaşılan bu konu uzun bir süre başımı ağrıtacak artık hivi geçtim hepatitc falanda düşünmeye başladım.

Cevap yazmak için yapınız.