Arkadaslar daha onceden sormuştum. 3 ay önce Ukraine gitmiştim bir escortla korunmali vajinal korunmasiz oral bi kizlada tam korunmasiz iliski yaşamıştım normalde merakli degilimdir ama bu isler orda nasil oldu bilmiyorum. 42 -44. gun tam hatırlamıyorum. Anti Hiv Eliza testi adinda iki sonuc veren bir tarafinda Ag -Ab yazan bir test oldum sonuç negatifdi. testten 1 hafta sonra agir hasta oldum ve hasthaneye gittim siddetli bogaz akintisi dedi ilacla 2 3 gune geçti.Hasta olduğumda dahiliyeci ile konustum ozel olarak negatif çıkmışsin zaten dedi belirtilerin bu kadar gec gelecegini düşünmüyorum 3.ayda dogrula dedi.fakat bir türlü psikolojim gecmedi 90.gunde gelecek ayin 10unda yada gidip 3.ay testimi olucam benu suphelendiren sey dilimde bir aydır gecmeyen beyazlik ve arka kokundeki kabarciklar . Hastanede enfeksiyon mu KBB ye mi gitmem lazim ? Hepatit testlerinide yaptirmak istiyorum. 1.5 aydir kiz arkadaşıma bu psikoloji den dolayi cok sogugum biraz daha böyle giderse aramiz bozulucak.Hayatimin en büyük pismanligini yaşıyorum.Boyle birşey cikarsa okuluma gidemem hayatimin kadiniyla evlenemem .Bana biraz akil verin ben bu olayi nasil sonlandirayim .

Cevap ( 5 )

  1. kabus
    6 yıl önce

    kardeşim herkesde belirti var ve herkes negatif alıyor antijen antikor testin 45 de negatif gelmiş rahat ol 3. ayda rahatla git bütün testleri ol kafaya takma

  2. Saphiens
    6 yıl önce

    Yine aynı testimi olucam olucagim ayrica testleri yazarmisiniz hepatit felan olimmi ?

  3. kabus
    6 yıl önce

    tabiki hepatit b ve c sifiliz ya da ne bileyim bir doktora danış bence

  4. Saphiens
    6 yıl önce

    aile hekimine sordum bi yanit alamadim dahileyici 3.ayda tekrarla dedi sadece bakalim bekliyorum ozel hastanade yapicam maaşımı bekliyorum ama yuzde 90 negatifmis yaptirdigim gunler bidaha bakicam enfeksiyonami kbb yemi gidicem ?

  5. kabus
    6 yıl önce

    bence önce enfeksiyona git o seni yönlendirir 6. aya kadar test olacaksın derse de sakın moralini bozma bana öyle demişti.

Cevap yazmak için yapınız.