Arkadaşlar oral alıcı konumda ağza boşalma oldu.Hıçkırık gibi bir şey oluyor.Ülser yada reflü benzeri bir şey vardı bende aşırı derecede olmaya başladı şüpheli ilişkiden sonra.Bu hıçkırık dalak büyümesinden falan oluyor sanırım risk çok yüksek midir ağza boşalmada. Ayrıca bir hafta sonra bir ay olacak ve hiv duo ultra testi olacağım mavi laboratuvarda.Test sonuçları nasıl olmalı? Nasıl çıkarsa negatif diyoruz bu test için.

Cevap ( 6 )

  1. Emrenos
    7 yıl önce

    Ağızda açık yara, kanayan diş eti varsa riskli durum sözkonusudur. Spermleri yuttuysan risk artar. Çünkü sindirim sisteminde (yutak, mide, barsaklar) yara benzeri lezyonlar olup olmadığını bilemezsin. Mesela ülser bu konuda dikkat edilmesi gereken bişey. Ama karşı tarafın virüs taşıması durumunda düşünülebilir. Partnerinle bu konuyu konuş. Belki boşuna evhamlanıyorsun. Test sonuçlarında negatifsen negatifsindir. Oradaki değerlerin bir anlamı yok.

  2. korkanadam
    7 yıl önce

    Ya boynumda bir damar var tık tık atıyor 2 3 gündür aşırı rahatsız ediyor.Buda aids belirtisi mi? Aids ile alakali bir şey bulamadim ama sorayim dedim.

  3. Kumblr--
    7 yıl önce

    Evet kardeşim damat atması hıv belirtisidir

  4. korkanadam
    7 yıl önce

    Harbi mi hocam :( Naptım ben Allah belamı versin.:(

  5. Kumblr--
    7 yıl önce

    lan yookk şaka yapıyorum ne damar atması hıvın öyle bir belirtisini ne okudum ne de hıv lı arkadaşlarda gördüm

  6. korkanadam
    7 yıl önce

    Boğazımda lenf bezinde şişme oldu sol tarafta.Yani lenf bezidir yan taraf sisti.Sabah beri damar atiyor orada kan akışı vardı pit pit.Neyse aids belirti vermezmiş.Belirti için 1 2 yil gerekliymiş ben testi bekleyeyim.

Cevap yazmak için yapınız.