Arkadaşlar ilişkim korumalı verice kadınjn dişi yara yaptı penisime kadın eline tükürdü sonra kondomu cıkardı eline tükürerek okşadı 3 kere bende yara ya geldi diye korktum , tükürükden hıv bulaşmaz dediler , serhat hoca 3 ay tekrarla dedi aygen hoca tükürükden hıv bulaşmaz test olma dedi cerrahpaşa tükürüğe teste gerek yok dedi ama 3 ay son hıv varsa 1 . ayda yakalıyoruz cok nadir 3 aya uzar dedi aynı hastane başka doktor 53 gün yeterli süre kapat konuyu dedi bugün gittiğim doktor da tükürükden bulaşmaz dedi ama 6 aya kadar bakarız dedi , cok sıkıntı dert etmiyroum ama namaz kılıyorum namaz dertlerime süper geliyor bazen aklıma bile gelmiyor hıv sabah namazıyla yatsı namazı süper pskolojik tedavi oluyor insana rahatlatıyor pazar günü kandil gidin camii ye yatsı namazında dua edin arkadaslar sıkıntıdan kurtulun şimdi diceksiniz senin riskin bile yok tükürükden bulaşmaz ondan rahatsın ama sıkıntısı olanlar dertleri olanlar namaz kılsın cok iyi geliyor namaz

Cevap ( 2 )

  1. Bak kardesim öncelikle Allah seni de hepimize günahlarımızdan dolayı affetsin. Ama Hocalar dogru söylüyor. Dünyada ki tüm doktorlar tüm uzman siteler kaynakları yuzlerce kez okudum. Tukuruk ile penise bulasan tek vaka yok diyor kaynaklar. Teorik olarak kagıt üzerinde olasılık olarak cok cok cok dusuk ihtimal var. Bu da milyonda bir gibi imkansız zaten gunumuze kadar olmamıs. Ama görüstügün doktorları soylemen iyi oldu cunku benimde görüstügüm tüm uzmanlar yurtici yurt dısı aynı 1. ay 4. nesil test kesin yakalar klavuzlar geregi 90. gün kontrol. Burada bir arkadas Serhat Hoca 6 ay diyordu harbi yalan tüm proflar 3. ay son diyor. Senin benim gibi korunmalı ama kusku geciren insanları doktor tavsiyesi rahatlatmadıgı icin test en iyi diyorlar zihinin rahatlaması icin. Git bir özel hastanede combo ol 1 ay geçti ise ya da 14 gün sonrası vidas duo ultra ol. Kafan rahatlasın. Gecmis olsun.

  2. Pardon sen 53. günü gecmis test olmussun Cerrahpasada 4. nesil test var. Senin konu kapanmıs. istersen 90 da ol. Ama degismeyecek. 6 ay diyen doktorun ifadeleri bile celiskili sen bosver Serhat Hoca , Aygen Hoca bile net...Bunlar prof.

Cevap yazmak için yapınız.