Kardeşlerim az önce test sonuclarimi aldım şükürler olsun ki negatif geldi. 7 ay geçmişti aradan ilk testimdi. Günler geceler zehir olmuştu resmen. O yüzden şüphesi olan kardeşlerim kendilerini yeyip bitirmek yerine gidip test olsunlar. Korkusu bile yetti Rabbim kimseye vermesin, bizi istikametten ayirmasin. Bir de devlet hastaneleri sonucu bir gün sonra veriyor 200 liraya kiyip özel labda yapın testnizi ayni gün alin sonucu . sabah devlet hastanesinde elisa yaptirdim. Sonuç yarin deyince dayanamadım. Doktor da artik teste gerek yok kapatın dedi. Şükürler olsun. Tüm kardeslerime iyi sonuçlar diliyorum allaha emanet olun.

Cevap ( 5 )

  1. Harun06
    6 yıl önce

    Geçmiş olsun

  2. intaniyeci
    6 yıl önce

    harun06, teşekkür ederim kardeşim.

  3. Gecmis olsun da niye 7 ay kendini kastın. Olsa idin en kötü 3. ay bu kadar zaman neler cekmissindir?

  4. intaniyeci
    6 yıl önce

    Hastalikhastasi tövbekar; Haklisin kardeşim, bastan yok canım ben de olmaz diye düşündüm. Ama is ben de yokturla bitmiyor. Son iki hafta kafama Dank etti. Gittim en sonunda test oldum rahatladim.. Millet bir de test olmaya utaniyor. Utanmayin. Sagliginizdan mühim değil hicbir şey. Artik evhamsiz rahat yatabiliyorum geceleri. Şükürler olsun. Herkese iyi sonuçlar.

  5. Fobikdunya
    6 yıl önce

    Gecmis olsun benim de 5 ayi gecti , yurt disinda korunmasiz oral iliskiler ve korunmali iliskiler yasadim , bir seferinde condom patladi , penis vajinal siviyi hissetti , cikardim gittim yikadim ama bilmiyorum ne durumdayim , test yaptirmayada korkuyorum ,bir akil verin bir moral verin ne yapsam ne etsem , sagolun var olun ,

Cevap yazmak için yapınız.