Arkadaslar, Öncelikle allah herkese saglıklı bir hayat nasip etsin insallah. Sorum su, Anti Hiv Combi 4. Jenerasyon testi 19. gun icin yeterli midir? Sonuclarım negatif geldi fakat bugun 28. gundeyim sacma sapan belirtiler olmaya basladı. Dudagımda dislemisim gibi bir yara cıktı, sag baldırım agrıyor ve bir kasıntı basladı. Bunlar psikolojik midir? 19. gun yeterliyse negatif icin bu konuyu kapatacagım cunku 15 gun sonra askere gidecegim kafam rahat olsun istiyorum. Yorumlarınız icin simdiden tesekkurler.

Cevap ( 6 )

  1. Emrenos
    7 yıl önce

    Combi test 28. günden sonra önerilir. Aslında şimdi tam zamanı. Testini ol al negatifi paşa paşa askere. Haydi hayırlı tezkereler.

  2. Fabreqas
    7 yıl önce

    @Emrenos çok korkuyorum tövbe bismillah bir daha kaçak et kesersem, neden bilmiyorum içim hiç rahat değil şu 90 gün 3 ay 6 ay muhabbetleri dönmese asla bu kadar korkmazdım. Bunlar ya para tuzağı için yada art niyetli doktorların çıkarları için diye düşünüyorum. Bir kişi bu psikolojiyle en az 3 test oluyor 200 TL den 600 TL, güzel para. 20 günde nasıl kesin olmaz anlamıyorum, bu virüs bulustıysa çıkması lazım yoksa yoktur abi anlam veremiyorum bu konulara. Şimdi birde askerlik psikolojisi eklendi canım iyice sıkıldı. Aslanlar gibi askerlik yapmak istiyorum. İnsallah hiv gibi bir belaya bulasmamısımdır.

  3. Rruzgarrrr
    7 yıl önce

    Kardeşim inanın bir hastalığınız olsa testlerde çıkıyor.ben sifilizle uğraştım altı aydır.hivden korktum stresle birlikte gerçekten çok ağır belirtiler yaşadım.rahat olmaya çalışın dicem ama olamayacaksın biliyorum.ama emin ol birşey varsa testte çıkıyor bana daha 3.gününde sifiliz teşhisi konmuştu.

  4. Fabreqas
    7 yıl önce

    @Rruzgarrrr sifiliz, gonore gibi hastalıklar olaydan 1 hafta içerisinde kendini gösteriyor ama bu hiv biraz bela birşey sanırım. Bende gonore atlattım 1 hafta sürdü. Dediğin gibi bencede birsey olsa testlerde cıkması lazım. Bilmiyorum allah büyük, bekliyoruz.

  5. Kombo testler ile 15 günde bile yuzde 90 yakalıyor bilimsel olarak ispatlanmıs ve bu testleri yapan proflarda aynı sekilde. Sen en kötü yuzde 95 negatifsin degismeyecek ama özel büyük bir hastanede sgk nı kullanarak 4. nesil testi cok dusuk paralara olabilirsin. Ol ve konuyu kapat ve inan 6 ay kuralı yok...2003 de kaldı eski cihazlar eski testler ile...

  6. Fabreqas
    7 yıl önce

    Hastalıkhastası, tesekkur ederim yuregime su serptin. Herkesin ozel durunları vardır tabiki ama benimki daha baska cunku askere gidecegim kafam hic ama hic rahat degil. 20 gun sonunda 4. Jenerasyon anti hiv combi p24 antijen ve antikor testim 0.272 negatif yuzde 95 e guvenim mi dersin yoksa simdi tekrar yaptirayim mi ayni testi. Suan tam 33 gun olsu supheli iliskiden. Cevabini bekliyorum, tesekkur ederim.

Cevap yazmak için yapınız.