Arkadaslar şüpeli ilişkiden sonra 35 gun sonra test yaptirdim negativ cikti doktoruma sordum tekrardan yaptirmam gerekmi diye hayir yok dedi. Ben 3 ay diyorlar dedim. İstersen dogrulamasini yapariz dedi. Psikiyatriye gittim ilac yazdi sonra geri biraktim. Gun icerisinde testislerimde hep hareketlilik var vucumda yanma kasinti oluyor 3 ayi gectim gidip test yaptirmaya korkuyorum. Dunya basima yikildi. Yardimci olun

Cevap ( 4 )

  1. Rruzgarrrr
    6 yıl önce

    Yine negatif gelecek bunu sende biliyosun.test ol rahatla kapat gitsin sonrada

  2. Xyz
    6 yıl önce

    Devlet hastanesinde elisa ol ve konuyu kapat. Boşa para harcama, belirtilere de takılma.

  3. Lexuss
    6 yıl önce

    Arkadaslar bu gün doktoruma gittim. Test oldum o bekleme suresi zor gecti 100 gun ve sonuc negatif cikti ve bu konuyu kapatiyorum cunku gercekten artik takacak bir durumum kamadi. Allaha sukurler olsun bol bol dua edin ve bende dahil bir daha bu hataya dusmeyin. Allah herkesin yardimcisi olsun sunu anladim arkadaslar. Aslin hersey kendin de bitiyor. İnsani korkulari ve beyni yonetiyor. 35 negativ 100 negativ doktorumda bu kunuyu artik kapat dedi. O yuzden amin olun erken aldigin sonuc neyse sonrasida degisecegini sanmiyorum vucut cunku 21 gun ve sonrasinda uretime basliyor varsa birseyler mutlaka yakalanir dedi doktor ve belirti olmayan birseyin sonra cikmasi zor dedi kendi cok emin bundan ama bunu kendine anlatmak zor o yuzden bence kapatin konuyu 2 test 21. Gun sonrasi ve 90 gun sonrasin da bu isi bitirmeliz... diger arkadaslarima soyliyorum beninizi rahat birakin... verende allah alanda o yuzden olacaksa bundan kacis yok. Herkese gecmis olsun..

  4. EVET bu sitede aylardır Medhelp ile birlikte biryerimizi yırtıyoruz neyseki artık Türkiye'de ki doktorlarda 1. ay olunan 4. nesil testin degismeyecegini kabul ettiler benim gördugum. Sende ispatlardan biri olarak katıldın. GECMIS OLSUN Allah bir daha yasatmasın.

Cevap yazmak için yapınız.