92 elisa testim var negatif. sorum şu lenf şişmeleri ve bir çok belirti var bende. içim rahat değil antikor testi oldum sadece antijen testi olmadım geç antikor üreten insanlar varmış yüzdesi çok düşükte olsa belki öyleyim belki değilim öyleysem ne kadar geç sürede vücut antikor üretir 6 ay 1 yıl 2 yıl ? eliza ya güvenelim mi 8 aydayım şuan test olcam haftaya combo mu olayım ne olayım bilgi verin antijene baktırmalımıyım antikor yeterli midir ? artık gerçekten pozitifsem bile konuyu kapatmak istiyorum günün her dakikası beni eritiyor yavaş yavaş öldürüyor lütfen bilgi teşekkürler.

Cevap ( 3 )

  1. Diego48
    6 yıl önce

    92 deki sonucuna yuzde 99.99 guvenmelisin oncelikle bunu soylemeliyim.onun haricinde tamamen psikolojik olarak rahatlamak icin 6. Ay gidip tek bi elisa ol ve konuyu sonsuza dek kapat.6 aydan sonra pozitife donen gunumuz sartlarinda hicbir vaka yok ayrica 3 aydan sonra pozitiflesen vaka sayisi da yuzde 0.1 yani 0 in altinda matematiksel olarak.kafani rahat tut ve son testi ol kapat.

  2. kabus
    6 yıl önce

    hivle birlikte diğer hastalıklarada baktır tamamen kapat bencede

  3. Belirtiler genellikle 2 ile 6 hafta arasında olur eger belirti yasanıyorsa antikor vardır ve testte cıkar. Senin 90 dan sonra negatifin var buyuk ihtimalle ile baska bir enfeksiyon var bakteriyel de olabilir doktoruna görün ama HIV yok kardesim. Gecmis olsun.

Cevap yazmak için yapınız.