2 tane şüpheli iliskim oldu birinde kondom kullandim ama oral sexde kullanmadim yurt dışında hayat kadiniydi.herneyse kötü hissetim kafamda sorular oldu ve bende 42. gunde hiv 1/2 ag ab diyen bir test oldum ozel hastanede .negatif cikti testten 2 hafta sonra saglam hasta oldum akut farenjit felan dedi siddetli bogaz akintim varmış. ilaclar ile geçti atesim felan yoktu ardindan. ve dilimde bir beyazlik var beyazliktan ote koke dogru kabarciklar vardı sıklaştı 90.gunde yeniden bir test yaptirmayi düşünüyorum kafamdan atamiyorum beni bilgilendirirmisiniz.

Cevap ( 5 )

  1. Xyz
    7 yıl önce

    Oral korumasızda risk yok denecek kadar azdır. Benim ilişkimde aynı senin anlattığın gibiydi. Belirtilere takılma testine güven. Stres kaynaklı bütün belirtiler bide malum bahar ayları hasta olman çok normal. Stresten uzak durmaya çalış. Ben çok kafaya taktım doktor antidepresana başlattı. 90 da testini ol konuyu kapat :)

  2. lavarche
    7 yıl önce

    Hiv'in belirttiğiniz şekilde belirtileri yoktur. Belirtileri grip gibi görülebilir ve kısa sürede kaybolur. Hatta bazı insanlarda hiçbir belirti vermez.

  3. lavarche
    7 yıl önce

    Olduğun test antijen antikor testi ve 6.haftada olmuşsun gayet güvenilir sonuç verir.

  4. lavarche
    7 yıl önce

    Ayrıca oral verici konumda kadının ağzı kanamıyorsa ki hiç sanmıyorum risk 0 kabul edilir. Alıcı konumda bile 0'dan virgül farkıyla yüksektir risk.konuyu kapatabilirsin.

  5. Xyz
    7 yıl önce

    Lavarche, benim testimde hbs ag yazıyor bu combo olduğu anlamına mı geliyor ? Laborant pek bilgili değildi, galiba combo demişti ama tam güvenemiyorum. Çünkü ben biraz erken elisa testi oldum şüphelerim hat safhada

Cevap yazmak için yapınız.