Selamlar kader ortağı kardeşlerim. Bugün kafama esti gidip bir test olayım dedim. 115. gün devlette olmuştum en son antikor testi. Bugün çok büyük olmayan bi özel hastaneye gittim. 15 TL ye anti hiv oldum. Görevliye hocam siz hiv testinde antikor mu bakıyosunuz antijen mi dedim. Adam bi saniye dedi bilgisayardan google a girmiş anti hiv yazıyor. :D Sonra baska bi kadın vardı ona sordu antikor dedi bana. Ülke inanılmaz bilgisiz insan dolu. Bu arada bu testte sanırım 15 dakikada çalışılmış. 0,38 çıktı. Devletteki doktor hanım 6. ayda gene gelcen demisti. Adım adım gidiyoruz 180 e bakalım sonumuz hayır olsun.

Cevap ( 8 )

  1. salwador
    6 yıl önce

    kardeş bakıyorum bu 6.ay tekrar gel diyen doktorların çoğu bayan bak ben 60.günde devlet hastanesine gittim erkek doktordu bana 90.gün gel negatifse kapat 90ndan sonra gelenleri piskoloğa gönderiyoruz dedi 90 da tekrar gittim bayan doktor vardı ve bana 6.ayda tekrar gelmemi söyledi ben de 10.ayda özellikle bayan doktora gittim bana geçmiş olsun bidaha yapma dedi

  2. mysticket
    6 yıl önce

    kardesim vallahi bilemiyorum yani acı çektirmek mi istiyolar napıyolar kadın bana senin yaptıgın affedilebilir sen bekarsındır evlilerde geliyor buraya onlar ne olacak dedi. kadına kesin sonucu alır mıyım test ile 115 gün oldu dedim bana ben ne bileyim 6 ayda yine yapcam sana test dedi hatta 1. yılı bile laf arasında istedi. Biz 6. ayda negatifi bi görelim diyor. Sabır Allah sabır. KAdında 25 yıllık bi doktor. Benim arkadasla aynı gün yemiştik bu haltı testide o farklı şehirde suan testide aynı gün olduk ikimizde negatif çıktık. Benim doktorum bana 6. ayı şart koşarken onun doktoru 6 da dönmesi düşük ama kontrol edilmesi gerek demis. Benim ki illede 6. aycı. He arkadaş antijen antikor testi oldu ben sadece antikor o ayrı mevzu ama zaten 115. günde neyin antijeni değil mi? İnternette deliler gibi arastırdım. Net olmayan cılız 2 olay harici dönen eden yok. Biri soulbrave öbürü neolcak435 miydi neydi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Allah buralara düşürmesin. Tövbe ettim zaten bi daha harama dokununanı gondiklesinler.

  3. salwador
    6 yıl önce

    şu iki olay ne nezamn sonra dnmüş burdamı söylemişler

  4. Kumblr--
    6 yıl önce

    siz o 6 ay diyen doktorlrı hıv konusunda biraz zorlasananız arkadaşlar sorular sorun sıkıştırın bakın bakalım size ne tepkiler vericek :) bana doktorum bu test combo olum kapat dedi 90 da gelme git artık hastaneye resmini asıcam yeter dedi yan taraftaki doktor ise ne combosu o ankarada yapılır yok öyle bişe dedi :) sağlık bakanlığına yazdım bana evet combo test dediler yani doktorlar çok bilgisiz beyler bnm şansın hıvı iyi anlamış kitabını yazmış doktorla karşılaşmam dı ama ben ne yaptım doktoru dinlemedim kendi bildiğimi okudum :)

  5. mysticket
    6 yıl önce

    benim testlere ne diyosun kumblr? hikayem biraz ilginç benim korunmasız eskort çok tehlikeli ve korunmasız şekilde nerden baksan yarım saat sürmüştür. 42. gün küçük bi operasyon öncesi haberim olmadan yapmıslar anti hiv 0,299 cıkmıs bu muhtemelen antikordur sonradan fark ettim bu testin bana yapıldıgını ben kan aldıklarında sıradan hemogram falan yaparlar sanmıstım e nabızdan bakınca gödüm anti hiv yaptıklarını. 115. gün ben kendim gittim test istedim frengi hiv hepatit c negatif. Bugünde kafam attı yine olayım dedim 139. gün ufak bi özel hastanede 15 tl ye dediklerine göre sadece anti hiv antikor testi oldum o da 0,38 çıktı. Kart test olabilir mi benim son test? ve yeter mi ne dersin? combo testimiz maalesef yok...

  6. Medhelp.
    6 yıl önce

    Hani sen amerikadaydin? Amerikada para birimi tl mi yoksa? Insanin aklinda soru isaretleri birakiyorsun. Arkadaslar yapmayin lutfen. Zaten bir sey yapip gunah kazanmishsiniz. Bide gunahinizi ikiye katlamayin.

  7. mysticket
    6 yıl önce

    yok kardesim ne amerikası ben hiç öyle bir şey demedim baskasıyla karıstırdın sanırım

  8. Kart testte rakam olmaz. 4. nesil abbott arctitect FDA onaylı amerikada kullanılan 4. nesil test ve 30 dk içersinde sonuc veriyor. Ayrıca Ege Üniversitesi Prof Deniz Gökengin çok ünlü bir HIV doktoru kendisi bayan ve 6 ay demiyor. Henüz 6 ay diyen prof ya da doç. doktora denk gelmedim. Büyük Üniversite Hastanalerin tamamı 4. nesil ve büyük özel hastanelerde.

Cevap yazmak için yapınız.