Arkadaşlar bugün konuştum bi doktorla lgv denen bi bakteri var. Ama bir testi yok. Yalnız bu bakteri klamidya suşlarının alt tiplerinden olan bakteri türü. Anlayacağınız takılmayın 6 hafyaya kadar amoksisilin tedavisi ile üstesinden geliniyormuş. Akıntı olduğu anda klamidya testini yaptırın. Sürüntünün duyarlılığı açısından önemli.

Cevap ( 5 )

  1. Allah tedavisi olmayan dert vermesin hocam, bakalım ne olacak 23,42,63 hiv duo ultra negatif ilişkiye girdiğim kadın 52 de hiv duo ultra negatif ama kadın escort. Kanı kendım aldım lab götürdüm test ettirdim illegal testti inşallah etmişlerdir.

  2. mrhasta
    7 yıl önce

    @abce hangi doktor bu? Ankara'da mı?

  3. Abce
    7 yıl önce

    Soruişaretleri dostum kesinlikle öyle duam odur hepimiz için. Test etmişlerdir para aldılarsa hizmet vermişlerdir. Makinaları online bakanlığa bağlı değil ya. Özelde aldığın negatifler bildirilmiyor neticede. Sen de tam zamanı yap bi test daha iyice at kafandan. @mrhasta prof yeşim soyadını bilmiyorum. bi laboratuvarda çalışıyo bilgi almak istediğimde bağladılar telefona. Atipik bi enfeksiyon olarak düşün bunu. Hatta çok antibiyotik kullandıysan immun sistemin yanlış alarmlar verebilir. Bakteri olmadan bile enfeksiyon yapabileceği yerler olabilir stresi de ekle. Ki o inflamasyon oluyo aslında. Senin hemogramların crplerin diğer testlein temizse böyle düşüneceksin mecburen. Tıpkı fibromiyaljinin nedeni belirsiz ağrı yapması gibi. Ki onu da stres tetikliyor. Tanı var ama neden yok.

  4. mrhasta
    7 yıl önce

    Hangi lab? Sende de lenfadenopati mi var?

  5. Abce
    7 yıl önce

    Var da enfeksiyon kaynaklı.

Cevap yazmak için yapınız.