Cevap ( 9 )

  1. sustur
    7 yıl önce

    Check up diyince bütün kan testlerine bakıyorlar. Bulaşıcı hastalık testlerinede bakarlar

  2. Aga benim bildiğim kadarıyla bazı merkezler bakıyor ama eğer gerçekten Check Up yapacaksan yaptır. Ama HİV testi için yaptırma Geçen gün dişçiye filan gittim de korktum adamla konuştum olmaz öyle şey dedi ama ben gene test yaptırmak istiyorum gibi bir pembe yalan söyle

  3. Berhudar
    7 yıl önce

    Ya simdi yatili okulda kaldigimdan hocalara aids testi olmak istiyorum diyemem bana birsey soyleyin nasil bir kan tahlilinde cikar aids

  4. fondip
    7 yıl önce

    böbreklerim agrıyor ,,, doktora gösterecegim de hastaneye gitiiginde intaniyeden (enfeksiyon hastalıkları)dan randevunu al kardeşim ...?

  5. Berhudar
    7 yıl önce

    Tamamda enfeksiyon hastaliklarindan bana kan tahlili istemesiyle aids belli olur mu ? Cunku Ben tam kan tahlili icin soru yazmistim normal kan tahlilinde aids cikmaz dediler. Simdi ben enfeksiyon hastaliklarinangidip kan veriyorum aids bakiyorlar ?

  6. fondip
    7 yıl önce

    evet bakıyorlr ama sende söylüyorsunn elisa anti hiv de baktirmak istiyorumm diye söyleyeceksinn

  7. Kardeşim gideceksin hastaneye Enfeksiyon bölümüne ben Cinsel Yolla bulaşan hastalıkların testini olmak istiyorum diyeceksin sonra bu işte burada çözülecek ve sende bir daha asla bu işlere bulaşmadan hayatına bakacaksın. Güzel güzel evlatlar getireceksin Ailen olacak.

  8. Berhudar
    7 yıl önce

    Tesekkurler cevaplariniz icin

  9. tedirgin.72
    7 yıl önce

    Dostum şüpheli bi ilişkim oldu de bunun neresi ayıp tanıdık bi doktora durumu anlattım ben sende anlat en azından doktor ona göre gerekeni yapsın.

Cevap yazmak için yapınız.