Cevap ( 9 )

  1. freiburger
    7 yıl önce

    Değer farklarının önemi yoktur, makine kalibrasyon değerleridir. Önemli olan pozitif ya da negatif olmasıdır.

  2. Fear
    7 yıl önce

    freiburger nasilsin kardesim .. Ankara duzende kizilay subesinde sgk'nin az ilerisinde , 30'ncu gun hiv duo testi oldum .. Sonuc biri 00,8 digeri 00,0 di .. Ama subede doktor yoktu telefonla gorustuk , teste guvenebilirsiniz 90'da tekrarlayin dedi.. Ne dersin ? Bu gunde eliza oluyum dedim ama devlet cok doluydu cuma gitmeyi dusunuyorum .. Ama bazen icime bi suphe dusuyor ya aceleye geldiyse vs gibi kuruntular .. Duzen lab iyidir degil mi ?

  3. freiburger
    7 yıl önce

    Kardeşim merhaba. Sanırım sana ayrıntılı şekilde labın yerini tavsiye etmiştim. Bence ve labdaki doktorun dediğine göre sonucun oldukça önemli ve altın değerinde. 90 da değişeceğini düşünmüyorum, için rahat etsin. ben de testlerimi orada olmuştum. Lab konusunda da bence oldukça değerli ve önemli kurum. Türkiyenin önde gelen lablarından olduğunu düşünüyorum. Ayrıca içini rahat ettireceksen, mersin düzen labı ara. Oradaki doktorla konuş. Oldukça yardım sever ve aydınlatıcı.

  4. Fear
    7 yıl önce

    Evet kardesim , sen tarif etmistin .. Acikcasi negatif gelince uzun bi ohh cektim ama simdi 45-90 derken gene bunalmaya basladim , kendimi diger insanlardan farkli hisseder oldum .. Ama insAllah su 45'deki elizada negatif gelir biraz daha rahatlarim .. Ama kime sorduysam hiv duo guvenilir bir test diyorlar .. Hatta pozitif yasami aradim teleffondaki beyfendi korundugunuz icin baska test yapmayin dedi ama nafile kafa gitdi bi kere ..

  5. freiburger
    7 yıl önce

    Hiç bir yere gitmesin kafan. testine güven gerisini düşünme

  6. Admin
    7 yıl önce

    Soru ve cevaplarda bir karışıklık mı var yoksa siz mi konuyu dağıttınız? Anlamadım hiçbir şey.

  7. Fear
    7 yıl önce

    Simdi aradim mersin duzen labi 90 'da pozitif cikma ihtimali nedir diye sordum oyle bisey yok dedi , son derece guvenilir test dedi bilimsel verilere guven dedi ve unut dedi hoca ..

  8. Fear
    7 yıl önce

    freiburger kardesimin ilk cevabini bende anlamadim galiba bi karisiklik oldu ..

  9. freiburger
    7 yıl önce

    Karisiklik oldu adminim.fear sana sordugum soru altinda bana cevap verince onun sorusunu cevapladim.fear kardesim sana mersindeki doktorun dedigini ayri baslikta paylasir misin?

Cevap yazmak için yapınız.