Arkadaşlar cinsel birleşmeden sonra 10. gün grip oldum. HİV başlangıcı die okuyorum birlikte gittiğimiz arkadaşım mavi tıp laboratuvarına göndeririz 21-28.gün garanti oluyormuş dedi. 180tl kargoyla yollarız endişelenme dedi. ben evde sporda yapıyorum karadeniz bu aylarda sogukta oluyor. terli terli soğuk evdede gezdim. banyo yapıp dışarıda gittim bayadır gripte olmadım. Ama erken tanı ile erken yaşta ölmemek için erkenden tedaviye başlamak istiyorum bu gün 14. gün 22.günü bekliyorum hala gribim aile doktorundan grip ilaçları kullanıyorum. dilimin ucunda cok küçük bi yara çıktı bide ? hangi aşamalardan geçmeliyim ?

Cevap ( 6 )

  1. snowbros
    8 yıl önce

    Kendinde belirti aramayı bırakarak başlayabilirsin ;) Zamanında test olacaksın sadece başka yolu yok.

  2. wanumber
    8 yıl önce

    daha 19 yaşındayım grip olduktan sonrada dilimde yara çıkması ordu ilinden samsuna gidicem test yaptırtmak için hem mavi tıp hem samsunda 280tl gözden çıkardım.

  3. umbrella
    8 yıl önce

    dilde yara cikmasi normal sayilabilecek duzeyde bir sey. ekmek bile kesmis olabilir.

  4. snowbros
    8 yıl önce

    dilde yara ya da beyazlık birçok doktora göre hiv belirtisi değil. Google da arama yapmayı bırak test ol sadece.

  5. osyms
    8 yıl önce

    Testini yap belirtiye takılma.

  6. wanumber
    8 yıl önce

    ARKADAŞLAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK SAĞOLUN DAHA 19 YAŞINDAYIM ANNEM VE BABAM BU DÜNYADAN SEVDİKLERİMİ BIRAKIP GİTMEK NE BİLİM KORKUYORUM. GRİP VE DİLDE YARA ÇIKINCA 5 GÜNDEN BERİ NE UYUYABİLİYORUM NEDE BİRLİKTE GİTTİĞİMİZ ARKADAŞI RAHAT BIRAKIYORUM. samsuna gidicem şimdi arkadaş orda 100tl veririz dedi gittiğimiz pezevengi aradım burda dedi yok 10 günde 1 doktora gönderiyoruz zaten bişi olsa burda tutmazlar mantıklı ol bende gribim dedi güvenemiyorum 21.28. gün hangi test biraz bilgi verin ( HANGİ YOLU İZLEMELİYİM HANGİ TESTLERİ YAPTIRIM İNSANLARLA SADECE BURDA KENDİMİ AÇIYORUM.

Cevap yazmak için yapınız.