Arkadaşlar 165. gündeyim. 25-37-58 gün duo combo, 55-105 PCR ve bol miktarda antikor testinden sonra son olarak 155 PCR ve antikor beraber negatif aldım. Enfeksiyon profu hoca muayene etti; boyun lenfleri şiş buldu ve wbc(beyaz kan hücresi) ve lenfosit(lym) 5 aydır yüksek olduğundan extra birkaç test daha yapalım dedi. Hivden şüphe etme artık ama belki başka virüsten olabilir dedi. CMV, EBV,toxoplazma falan isteyecek yarın sabah. Lenf şişliğine neden olan, test olabileceğim başka bir şey var mı?

Cevap ( 5 )

  1. Tövbe edin
    7 yıl önce

    Hangi hastane

  2. pessimist
    7 yıl önce

    Küçük bir şehir Üniversite araştırma hastanesi. İstediğim testi olma imkanım var. Üçüncü aydan sonra boyun lenflerimin şişmesine neden olan şeyi bulmak istiyorum.

  3. Tövbe edin
    7 yıl önce

    Benimde lenflerim sis 5aydir agrili vucutta yanmalarim var cok kotu durumdayim...

  4. Eskilerden
    7 yıl önce

    Kardeşim bana da aynı testler yapıldı negatif seninkiler de negatif çıkar büyük ihtimal. Bende de lenf var bütün testler negatif lenfleri çürük dişler bile şişirir takma

  5. pessimist
    7 yıl önce

    CMV-EBV ve HSV1&2 geçirmişim yani IGG leri pozitif ama IGM ler negatif. Lenfositler biraz daha artmış. 2-3 hafta sonra tekrar bakalım lenfositlere dedi doktor. Hayırlısıyla bir sonuçlansa şu süreç,bıktım artık.

Cevap yazmak için yapınız.