ARKADAŞLAR SORU İŞARETİ DİYE BİRİ BANA YALNIZLIK SENDROMU OLABİLİR DEDİ. YANİ TÜKENMİŞLİK SENDROMU BEN BU BELİRTİLERİ TAŞIYOR OLABİLİRİM. 93.175 DEVLET ELİSALAR TEMİZ. KAPANDI KONU. DAHİLİYE TAHLİLLER TEMİZ. KAPANDI KONU. ENFEKSİYON BÖLÜMÜ TAHLİLLER TEMİZ. KAPANDI KONU. ARKADAŞLAR BELİRTİLERİM İNANKİ BURDAKİLERİN HEPSİNDEN BİN KAT DAHA AĞIR. HAYATIMI DOĞRUDAN ETKİLİYOR MALESEF. AŞIRI HALSİZLİK BACAKLARDA SÜREKLİ HALSİZLİK. KAS AĞRILARI. BOYUN AĞRILARI. VE DİLDE TUHAF BEYAZLIK ÖZELLİKLE SABAH KALKINCA DAHA ÇOK OLUYOR DİLİN EN ARKA KISMINDADA BİŞİLER VAR GİBİ BİDE DİLİN YANINDA BEYAZ NOKTA VAR O HERKESTEMİ VARKİ BİLEMİYOM KAFAYI YİCEM. BOĞAZIMDADA SORUN YOK GİBİ 4 5 AYDIR BU SIKINTIYI ÇEKİYOM ARKADAŞLAR SİZCE DEPRASYON FALAN OLABİLİRMİ. ALLAH KORUSUN KRONİK YORGUNLUĞAMI YAKALANDIMKİ YOKSA KANSEREMİ YOKSA BAŞKA HASTALIĞAMI BİLEMİYOM AKLIMA HEP KÖTÜ ŞEYLER GELİYOR. HİÇ İYİLEŞME YOK. SÜREKLİ HALSİZİM HERYERİM AĞRIYOR. 10 SAAT YATSAMDA UYKUM OLUYOR. SABAHLARI 6 DA FALAN YATIYOM AKŞAM 16:00 FALAN KALKIYOM BAZEN GECE 12 DE YATIYOM ÖĞLEN 12 DE KALKIYOM GENE PERT OLUYOM. ÖMÜR BOYU BÖYLE YAŞIYAMAM BEN Bİ ÇARE GÖSTERİN BANA LÜTFEN ARKADAŞLAR. GECELERİ HALSİZLİĞİM DÜŞÜYOR AMA ANLAMIYOM. ÖZELLİKLE GÜNDÜZ VE AKŞAMLARI İNANILMAZ DERECEDE BİTİĞİM YA. GEÇEN DAHİLİYEYE GİTMİŞTİM. TAHLİLLER TEMİZ ÇIKMIŞTI. HOCAM PEKİ NEDEN BÖYLE OLUYOR DEMİŞTİM. ACIDI VE BANA İLAÇ YAZDI. ANTİBİYOTİK SOĞUK ALGINLIĞI FOLİK ASİT VİTAMİNİ BUNLARI 3 GÜNDÜR KULLANIYOM. FAYDA ETMEDİ. ANTİBİYOTİKLE SOĞUK ALGINLIĞINI BIRAKTIM. BOĞAZIMDA ACI YOK ÖKSÜRME GİBİ SIKINTIM YOK BOŞU BOŞUNA İÇMİYİM DEDİM VİTAMİNDEN DEVAM EDİYOMDA BİLMİYOM BAŞKA SORUNDA OLABİLİR NE YAPCAM ELİM KOLUM BAĞLI. BAŞKA Bİ CİNSEL HASTALIK BULAŞSSA BİYERİMDE YARA ÇIKMAZMIYDI ARKADAŞLAR 6 AY İÇİNDE HAKSIZMIYIM. BİLEMİYOM KAFAM ÇOK KARIŞIK HİÇ BİR YOL İZLİYEMİYOM TEK ÇAREM BURDAKİ ARKADAŞLARIN BANA VERECEĞİ TAKTİK VE YORUMLAR YOL GÖSTERECEĞİ HARİTALAR :( YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİDEN.

Cevap ( 14 )

  1. 3335-2
    7 yıl önce

    Valla bi check up yap kardesim ozelde artik testte gerek yok en tutucu doktorlar 6ay der

  2. Dengesiz06
    7 yıl önce

    CHECK UPA VERECEK PARAMDA YOKKİ YAVV. 3335 ŞİMDİ BU BELİRTİLERİM CİNSEL YOLLA BULAŞMAMIŞTIR DİYOSUN YANİ DEMİ. CYBH BELİRTİLERİ TAŞIMIYOM BU KESİN DEMİ. AYNEN HIV KONUSUNU SİLDİM ZATEN. BU PROBLEMİN ALTINDA YATAN NEDENİ BULMAYA ÇALIŞIYOM ESKİ ENERJİME KAVUŞMAK İSTİYOM ARTIK. ÇOK KÖTÜYÜM BE :(

  3. 3335-2
    7 yıl önce

    Kardesim baska parazit virus bakteri olabilir. Hepsinin testi ayri valla hepsini egale edersen sorunun psikolojik kalior . Ama rahatla kardesim skntin yok artik :))

  4. 3335-2
    7 yıl önce

    Ebv yapabilir onu

  5. Dengesiz06
    7 yıl önce

    SIKINTIM YOK GİBİ GÖZÜKÜYOR AMA NASIL RAHATLIYACAĞIMI BİLEMİYOM VALLA KAN TAHLİLLERİM TEMİZ ÇIKTI BİŞİ OLSA GÖZÜKÜRDÜ ELBET YA BİLEMİYOM KARDEŞ BÖYLEDE YAŞAYAMIYOM AMA SÜREKLİ YORGUNUM. BİRAZ DAHA KAFAMI TOPLUYUM BAŞKA BÖLÜMLERE GİDEBİLİRİM REZİL RÜSVA OLDUK YA SAĞLIK HERŞEYİN BAŞI KARDEŞ BE SAĞLIK OLMASSA BİTİĞİZ GÖRÜYON İŞTE. AMANSIZ BİR HASTALIĞA DÜŞMÜYEKTE NE OLURSA OLSUN YA.

  6. Dengesiz06
    7 yıl önce

    VÜCUDUMDA YANMA YOK VEFASIZ KARDEŞ. AĞRILAR VAR BACAKLARDA HALSİZLİK YANİ YORGUNLUK BİTKİNLİK UYKU ALAMAMA GİBİ NEDENLER YAŞIYOM. EBV NEY ONU Bİ ARAŞTIRAYIM BAKAYIM .

  7. soruişaretleri
    7 yıl önce

    Merhaba hocam , evet ben demiştim ve hala diyorum. Arkadaşların yok mu senin git vakit geçir onlarla, kız arkadaşın yoksa kendine kız arkadaş yap. Seni mutlu edecek ne varsa yap. Örnek balık tut. ne bileyim porno izle ne bileyim işte seni ne mutlu ediyorsa yap derim kardeşim. Bak ben buraya çok çok fazla takılıyorum. O kadar fazla ki face book tan fazla buradayım. Ve bir şey farkettim. bu aids ile ilgli yazıları okuyunca ve yorumları okuyunca , internette türkçe araştırma yapınca kendimde bazı değişiklikler gördüm bunlar ne dersen. Abi okuyorum okuyorum yataga giriyorum. Bir terliyorum inanamazsın. Abi ateş normal ter var ayagı kalkıyorum. Bir sıgara içiyorum. Sonra yatıyorum ama aklıma güzel şeyler getiriyorum sorun yok. Burada ne okusam bir gün sonra bana oluyor aq. sonra dedim ki ulan bu virüs bulaştıysa elimden bir bok gelmez. aktif bir seks hayatım yok zaten. ondan dolayı ya herro ya merro dedim. ama uzun süre yurt dışına gidecem doktora yapmak ıcın eğer orada hasta olduğumu anlarsam ülkeye dönersem. söylemesi ayıp bir yıl için 250 bin tl sokarlar bana ondan dolayı acele ediyorum. Eğer hastaysam gitmiyecem. tedavi olacam. 2-3 ay aglar sızlarım. İntihar düşünürüm. Sonra bir bok yapamam el mahkum göt gardiyan tedavi olurum. O saaten sonra ailem için çalışır. KARDEŞİM için, onun için ne kadar para kazanırsam o kadar iyidir. der aids olunca da yatakta yatarım sonra geberir giderim. düşüncem bu :) yani nerede tırak orada bırak. Bir biz yokuz böyle dünya da çok fazla insan öldü hastalıklardan sırf avrupa da zamanında 100 milyon insan öldü. Çiçek hastalığından norveçte 150 bn kişi öldü aylar içinde yani bunlarda insandı. ama bizler karı gibi tutuşuyoruz. Merak etmeyin uyku gibidir. Artık bu moda geçtim. Hayırlısı hakkımda İnşallah

  8. soruişaretleri
    7 yıl önce

    eğer sorarsan belirti yaşıyormusun. Bu siteden başka bir belirti yaşamıyorum. Aynı orospu karı gibiyiz buraya girdiğimiz zaman nasıl sorunlar oluyor. Ama bırakamıyoruz.

  9. Dengesiz06
    7 yıl önce

    EVET SORU İŞARETLERİ KARDEŞ DOĞRU DİOSUN KIZ ARKADAŞIM YOK ARKADAŞLARLADA GÖRÜŞMÜYOM UZUN SÜREDİR . HERGÜN EVDEYİM YATIYOM KALKIYOM HEP YORGUNUM HALSİZİM. ALLAH HEPİMİZE ACİL ŞİFA VERSİN DOĞRU DİOSUN HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN ARTIK.

  10. Dengesiz06
    7 yıl önce

    AMA BENİM ÇOK CİDDİ SIKINTIM VAR NE YAPSAM GEÇMİYOR TÜKENMİŞLİK SENDROMUNADA KAPILMIŞ OLABİLİRİM BİLEMİYOM KAFAM ÇOK KARIŞIK BAKALIM ARTIK. BU ARADA 3335 EBV VİRÜSÜNÜ AKLIMA SOKTUN BE KARDEŞ :D AYNEN BENİM BELİRTİLERİM ORDADA VAR AMA BOĞAZIMDA SIKINTI YOK GİBİ DİLDE LEKELER VARDA BİLEMİYOM YANİ ÇOK ŞEY DÜŞÜNÜYOM BELİRTİLERİM BAYA GENİŞ KİTLEYE SAHİP .

  11. Dengesiz06
    7 yıl önce

    SORU İŞARETLERİ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YORUMUN İÇİN DEDİĞİN GİBİ YALNIZLIK TÜKENMİŞLİK SENDROMUNADA GİRMİŞ OLABİLİRİM DEPROSYANA YANİ. BU BELİRTİLERDE BENDE VAR SEBEBİM BUDA OLABİLİR. AKLIMDA BULUMUŞ OLACAK. ALLAH RAZI OLSUN HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM BUNU ŞİMDİ BUNUDA ARAŞTIRCAM BAKALIM.

  12. 3335-2
    7 yıl önce

    Bence seninki psikolojik dengesiz evde yatmaktan pas tutmussun kardesim

  13. soruişaretleri
    7 yıl önce

    la kurban olayım dostlar bende belirti yaşıyorum ama bugunde deli gibi kaşınmaya başladım. Bana sorarsan ben + oldum. ama ne yapacam ? vallaha söyleyin onu yapayım. Kısacık şu dünya da böyle bir asrın vebasını kapmış olsak ne yapacaz. Yapacak bir bok yok. Bana sorarsanız tedaviside bulunmayacak. Böyle durum olsa bile ruh hastası olmayın. Biliyorum çok zor şahsen ben zorlanıyorum. Ben kendimi pozitif hissediyorum. HİV DUO yaptırdım ama bilmiyorum nedense kendimi pozitif hissediyorum. Tekrar söylüyorum yaşayın her şeyi akışına bırakın geçer. rahat olun.

  14. 3335-2
    7 yıl önce

    Stres alerji degerlerini yukseltir burada cogu negatif kasinmistir merak etme belirti ile tani konulmuor kardesim hacettepeye basvur isine yogunlas bu surecte fazla buraya ugrama . Allah dermansiz dert vermesin yeter ;)

Cevap yazmak için yapınız.