Arkadaşlar öncelikle hepimize gecmiş olsun benim hikayem şöyle bir gün istanbulda hertürlü insanın girip çıktığı bir kadınla birlikte oldum sokakdan almıştım 30 liraya beraber oldum korunmasız olarak ama 10 saniye sürdü heycandan hiç gel git yapmadan girdiğim gibi boşaldım fakat penisimde tırnak uçu kadar ufak bir yara vardı şuan psikolojikmen bitik durumda olduğum için ne yapıcam bilmiyorum.ilk belirti çenemde ağrı sonradan dişim kırıldı sonrasında hafifbi ateşle sağ bileğim kitlendi hastaneye gittim kan verdim normal değerin 10 olması gereken wbc kan değerim 12 olmuştu antibiyotik içtim sonra wbc sayım 7 ye düştü 1 hafta gecmeden sol bileğimde lenf bezim şişdi sonra boğazda ağrı ve sonra bogaz lenf bezlerim şişti fakat çok deil kasıklarda ufak bi ağrı koltuk altlarında ufak bi ağrı şimdi de ensemde ağrı başladı ne yapıcam bilmiyorum evliyim 1 de 4 yaşında cocugumvar cok korkuyorum eşiminde gögüs lenf bezleri ağrımaya başladı şişme başladı o kadar utanıyorumki kendimden kime nederim nasıl bu işin içinden cıkarım bilmiyorum.

Cevap ( 3 )

  1. 3335-2
    7 yıl önce

    Test olman lazim 90. Ve 180. Gunde hepatit silifizlerle birlikte korunmasiz asla cinsel ilskiye girmememn lazim esinle bu surecte. 180de negatifse kapatabilirsin .

  2. Dövbekar
    7 yıl önce

    3355 cok saol kardeşim sence şüphelimiyim ?

  3. Korkum111
    7 yıl önce

    Usta , gir herseyine baktir Benimde kasik ,kol alti ,omuz,kulak cevresi lenf bezlerim agridi. Baska bir suru belirtiler cikti.cene agrisi vs.herpes 2 cikti testte. Git hsv,hpv ne bulduysan yaptir Esine aciklayip aciklamaman sana kalmis.cok berbat bir durum yasadim biliorum.gecmis olsun. Ama bunlarla sinirli kalma.git pcr ile diski idrar kan ver hemen baktir parazit bakteri vs .

Cevap yazmak için yapınız.