Merhaba benim şüpheli ilişkim bugün 61. Gündeydi beni bilen bilir. 18. Günde dilim beyazladı ve ardından ağız kuruluğu faranjit geçirdim. Diğer gün ürolojiye gittim ağzımı pek önemsemedi vdrl-rpr testi yaptırdım negatif çıktı. 3 ay sonra geri gel dedi. İlişkiye girdiğim kişiyi bulup elisa testine götürdüm sonuçları normal çıktı. Ve bende negatif aldım . O kişiyle tekrar ilişkiye girdim maalesef ki. 3 gün sonra uyandığımda sağ testisim epididimit olmuş vücudumda bakteri varmış dil beyazlığıda ondan oluyormuş 5 tane iğne 1 kutuda 7 tane olan hap yazdı şimdi iyileşiyorum. Ağız kuruluğum faranjitim dil beyazlığım geçti. Bu süre zarfında anti depresan ilaçlarına başladım kendimi yeni yeni hiv negatif olduğuma inandırmaya başladım. Eğer vücutta bakteri varsa önce ağızda belirginleşirmiş çünkü vücudumuzda en sıcak yer olan ağız olduğu için bakteriler orada olurmuş. Hiv bulaşma oranı çok düşük ve buna inanın buradaki herkes hiv negatif alacak bence . Şunu da söyleyeyim dil beyazlığı sıkıtı stresten olurmuş ayriyetten faranjitte öyle. Gidip CYBE testi yaptırın durumu anlatın sadece hiv e takmayın kafayı. Kendinize iyi bakın.

Cevap ( 8 )

  1. vidas
    7 yıl önce

    kardeşim bende karın guruldaması oluyor sürekli stresten şüpheleniyorum. anti deprasn ilaçının faydası oluyormu haftaya bnde gidcm pisikoloğa 74 günde 6 test yaptrdm öok yoruldum artık

  2. bilmiyorum
    7 yıl önce

    Psikolojiktir. Ben antidepresana başladım ve doktorumla sohbet ettim evet kafamdaki düşüncelerimi değiştirdi ağlama krizlerim geçti çok şükür.

  3. vidas
    7 yıl önce

    tesler hakkında konuşma fırsatın oldumu 74 günde 2000 tl harcadm o dediler bu dediler kafamız allak bullak oldu

  4. bilmiyorum
    7 yıl önce

    Bana göre 6 hafta son. 90 gün diyenler için kaç milyonda birmiş yaşlılar veya kemoterapi görenler içinmiş. En babası 12 hafta ve senin yaptırdığın testler çok kaliteli testler bana kalırsa inan testlerine git psikolojik destek al. Ben psikolojik destek alırken böyle böyle vücudumda şeyler çıktı dedim ve bana beyninin sana yaptığı illizyon bu sen kafana takma hepsi geçecek dedi ve hepsi düzeldi kardeşim negatifsin bence. Hiv bulaşma oranına bak 2000 de 1-2 civarıymış.

  5. vidas
    7 yıl önce

    korunmasız analdı benimki trvestiydi alkol yüzünden başıma neler geldi 30 saniye sürdü. haftaya gidecem pisikoloğa

  6. Abce
    7 yıl önce

    Aslında antibiyotik kullanıyorum bayadır. Cipro doksisilin seftriakson. Artık 3. Kuşak bunlar. Ama geçmiyor. Dermatolog baktı candida dedi ama çok güven vermedi. Pazartesi akşam ültrasona gircem testis için. Hayırlısı olsun. Ama ikisi birarada olunca can sıkıyor dostum. Ve geçmiyor. Hangi bakteri dayanırdı bu konudakadar antibiyotike dilde varsa.

  7. bilmiyorum
    7 yıl önce

    Ama dildeki candida mantarını geçirecek olan mikostatin gargara antibiyotiklerinden 2 kutu bitirdim ve sonuç alamamıştım dilimden kültürde aldırdım sonuç: mantar elemanı görülmedi. Yazıyor ve candida mantarı sıkıntıdanda çıkar bunu araştırabilirsin anksiyete bozukluğu ağlama krizine bile sokarmış bak internette ne buldum :) Candida’nın bilinen en önemli belirtileri: Ağızda aft, beyaz pamukçuk hali, kadınlarda beyaz peynirimsi akıntı, bağımlılık derecesinde şeker, ekmek, makarna gibi karbonhidratlı yiyecekleri canın çekmesi, karında şişlik, kabızlık, kronik yorgunluk, rehavet, sabah sinirli uyanmak, yorgun kalkmak, hipoglisemi, huzursuzluk, panik atak, genital bölgede kaşıntı, cinsel istekte azalma, kadınlarda idrarda kötü koku, düzensiz ve ağrılı regl, kramplar, el ve ayak tırnaklarda enfeksiyon, eklemlerde ağrılar, idrarda yanmak sızı, iştahsızlık, ankstiyete atakları, ağlama krizi, burun tıkanıklığı, kaşıntı, ayakta ve vücutta geçmeyen koku, geçmeyen egzamalar…

  8. Abce
    7 yıl önce

    Bilmiyorum dostum bakteriyelse de mantarsa da geçmesi lazımdı kullandığım ilaçlarla. Ama göreceğiz tabi.

Cevap yazmak için yapınız.