Arkadaşlar dildeki beyazlıklarınızı tarif eder misiniz? Bende küçük tüylü gibi arkaya doğru sararan şekilde geliştir. Ortalarda yarıklar mevcut. Arkada da kabarcıklar var. Ve sürekli kuru öksürük yapıyor bu durum. Mikostatin verdi doktor ama çok bi gelişme yok. 21. Gün vidastan negatif var ama şu dile her baktığımda fobilerim artıyor. Sadece pas olsa pek korkmazdım ama böyle zaman çok zor geçiyor. Sağ testis şişkin ve testsiz bel soğukluğu dendi. Biraz azaldı ama hala aynı. Var mı aranızda benim gibi olan ve negatif seyreden.

Cevap ( 3 )

  1. bilmiyorum
    7 yıl önce

    Aynı şekilde bende olay yaşadım bakteri varmış iğleneler ve antibiyotiklerle geçiyor bu canını sıktığındanda olurmuş kafaya taktıkça o geçmeyecek geçmiş olsun

  2. bilmiyorum
    7 yıl önce

    Sağ testisim şişti epididimit olmuş sende geç kalmadan git doppler testi yapsınlar orada belli olur

  3. Abce
    7 yıl önce

    Aslında antibiyotik kullanıyorum bayadır. Cipro doksisilin seftriakson. Artık 3. Kuşak bunlar. Ama geçmiyor. Dermatolog baktı candida dedi ama çok güven vermedi. Pazartesi akşam ültrasona gircem testis için. Hayırlısı olsun. Ama ikisi birarada olunca can sıkıyor dostum. Ve geçmiyor. Hangi bakteri dayanırdı bu konudakadar antibiyotike dilde varsa.

Cevap yazmak için yapınız.