11.01.2017 kondomlu bir escortla ilişkiye girdim yaklaşık 2 gün içerisinde boğaz ve burun akıntısı yüzümün altında boğazında 2 tane sivilce. Kıl dönmesi gibi birsey çıktı hiv bulaştı diye korkuyorum arkadaşlar 25inde hiv düo ultra olcam lütfen bilgili arkadaşlar önerilerinizi verin

Cevap ( 8 )

  1. 3335-2
    7 yıl önce

    3,6 ve 12. Ay antikor testi yaptrman lazm... Skntin cok buyuk senin Allah yardimcin olsun.

  2. Korkum111
    7 yıl önce

    Korkunun ecele faydasi yok. Korkma. Benimde bogazimda bir suru sivilce cikti. Vucut parazit veya bakterilerle savasiordur. Netten bak bogazda sivilce diye. Ve cinsel yolla bulasan hastaliklar testine gir. Belki basit birseydir. Allah kurtarsin buraya dustugune gore. Isin zor diyenlere aldirma. Bende ne bwlirtiler ne belirtiler cikti da ucuncu ayda hive noktayi koydum. Korkmuom ve altinci aya da girmiycem. Karar verdim. Cunku her yerde doksan sondur diyor. Eger dusunup kafaya takip alti ay dersem gecem gunduzume karisir. Dusunmeden doksan da noktaladim ben. Kesinlikle testlere gir. Insallah basit bir enfwksiondur ve gecer. Hiv bulasma riskin de az. Cunku kondom kullanmissin. Takmamaya calis sadece.

  3. 3335-2
    7 yıl önce

    Birak korkum 3 6 ve 12 ay test olsun kendi kasiniyor.

  4. Abce
    7 yıl önce

    Hacı kızmayın adama.. Daha erken

  5. ayhan yılmaz
    7 yıl önce

    Hakli kasinior o enson bundan dort ay once kivrqniyordu tovbe diye bidahami diye allah qffetsin diodu gitti gene halt yedi

  6. Abce
    7 yıl önce

    Ya yeminle şu siteyi liselerde ders olarak okutsunlar. İçler acısı halimize bakıp ibret alsınlar. Kesin hiç biri bulaşmaz diyordum. Ama öyle değilmiş :)

  7. Yardım edin
    7 yıl önce

    Kardeşim yine karıya mı gittin.Korunmali zaten bulaşmaz ama bence korunmalida olsa bırak bu işleri tamamen.Helalinden olsun artik..

  8. soruişaretleri
    7 yıl önce

    Arkadaşlar yazık telaşa düşürmeyin la oglum 2 günde hiv belirtisi mi olur. RUH HASTALARI TOPLULUĞU OGLUM BURASI buranın

Cevap yazmak için yapınız.