Arkadaşlar 22. günde Ankara-Düzen lab.a gittim ve hiv duo ultra için kan verdim. Akşam 18.00'de açıklanmış, p24 antijen ve 1/2 antikor çok şükür ikisi de negatif. Ben gerçekten çok çok korkmuştum çünkü dilimin üstünde beyaz beyaz pütürler, kabarcıklar vardı, gerçi bunları ilişkiyi (oral) yaptıktan yarım saat sonra falan fark etmiştim ve herhalde önceden vardı diye düşünmüştüm ama bunları diş fırçasıyla temizlemeye çalıştığımda kanadıklarını gördüm ve korkum arttı çünkü ilişki sırasında da kanamış olabilirlerdi. Son bir haftadır da boğazımdaki ağrıları ve çenemin altındaki şişliklerin oluştuğunu gördüm ve bunlar da beni çok korkuttu tabii, kış aylarında olduğumuz için en ufak baş ağrısında ve halsizlikte ağrı kesici(parol) ve soğuk algınlığı (aferin) hapları kullandım hatta kan vermeden bir gece önce de bu haplardan içtim inşallah sonuca etki etmiyorlardır. Testi yaptırabilmek için beklediğim 21 gün boyunca da sinir stresten dolayı bayağı kilo kaybım oldu, zayıfladım (yani umarım sinir strestir başka bir şey olmasın da. Yüce Allah'ım hepinize yardım etsin, inşallah negatiflerinizi alır ve rahat edersiniz çünkü bizi bu testleri yaptırmaya iten, bu sinir stresi yaşatan sakıncalı ilişkilerden çok çok pişman olduk.

Cevap ( 6 )

  1. Bidahaasla
    7 yıl önce

    İÇTİĞİN HAPLAR TESTİ ETKİLEMEZ ! TESTİN GÜVENİLİR . 90.GÜN ELİSA TESTİ İLE HEPATİTLERE BAKTIR HİV DE TASDİKLENMİŞ OLUR . ÜCRETSİZ DEVLET HASTANESİNDE OLABİLİRSİN.

  2. Hamdi
    7 yıl önce

    Kardeşim senin hikayen nasıldı partnerin kimdi korundunmu belirti yaşadınmı

  3. Kandırılmış
    7 yıl önce

    Aynen kardeşim ilişkinin şeklini korunduğunu korunmadığınıda söylersen çok iyi olur..

  4. Tanımadığım bir erkeğe oral yapmıştım ve öpüştük , boynumu falan yaladı işte yazarken dahi utanıyorum aslında üzgünüm :(

  5. Bidahaasla
    7 yıl önce

    RİSK YOK DENECEK KADAR AZ FAKAT BOŞALMA , ZEVK SUYU FELAN VARSA MUTLAKA TEST OLMAN GEREK. SONUÇTA KARŞI TARAF TESCİLLİ NEGATİF BİREY DEĞİL SANIRIM.

  6. Hamdi
    7 yıl önce

    Kardeşim zevk suyunda kan hücreleri yokmuş alamanck öyle demişti

Cevap yazmak için yapınız.